Reședința prezidențială de la Condrița va găzdui Festivalul Pădurilor

Publicat:

Reședința prezidențială de la Condrița va găzdui Festivalul Pădurilor

Pe 14 septembrie 2024, la Reședința Prezidențială de la Condrița, va avea loc Festivalul Pădurilor. Va fi un eveniment Open Air și va include o varietate de expoziții interactive, activități și ateliere tematice recreative, distracții, plimbări și zone de odihnă, iarmaroc și concerte Live.

Programul va respecta în întregime tematica evenimentului și va aborda subiecte precum pădurile, apele, aerul, clima, biodiversitatea, eficiența energetică, utilizarea rațională a resurselor, gestionarea deșeurilor și multe altele.


Citeşte şi: Hotel PRĂBUŞIT în Germania: Există mai multe persoane prinse sub dărâmături! – Stiripesurse.md

Scopul evenimentului este să adune împreună oameni cu atitudine față de mediu, să informeze, să inspire și să celebreze frumusețea și bogăția pe care ni le oferă Pădurile.

Reședința prezidențială de la Condrița va găzdui Festivalul Pădurilor

Participarea la festival va fi gratuită, însă publicul va avea opțiunea să contribuie la procurarea puieților pentru plantări, prin procurarea unor bilete speciale.

Toate detaliile despre program, transport, locație etc. urmează să fie afișate pe pagina evenimentului pe Facebook.

Festivalul Pădurilor face parte din Programul Național de Împădurire, sub egida Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, demarat în anul 2023. Este cea mai amplă acțiune de acest fel din istoria țării, care își propune în următorii 10 ani să împădurim circa 150 mii de ha.

Reședința prezidențială de la Condrița va găzdui Festivalul Pădurilor

La plantări participă instituții ale statului, organizații neguvernamentale și toți oamenii care vor să contribuie la împădurire.

Evenimentul este organizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Societatea Ecologică “Biotica”, cu sprijinul Suediei, în parteneriat cu Aparatul Președintelui Republicii Moldova și Ministerul Mediului eși face parte din Programul Național de Împădurire.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Guvernul a aprobat cadrul bugetar, pentru următorii ani 

Guvernul a aprobat cadrul bugetar, pentru următorii ani Guvernul a aprobat, astăzi, Cadrul bugetar pe termen mediu 2025-2027. Documentul stabilește obiectivele politicii bugetar-fiscale și determină...

Misterul „mumiei care țipă” ar putea fi rezolvat

Misterul „mumiei care țipă” ar putea fi rezolvat În urmă cu mai bine de opt decenii, arheologii au dat peste rămășițele mumificate ale unei femei...

O mașină a ars ca o torță la Botanica

O mașină a ars ca o torță la Botanica O mașină a ars ca o torță în sectorul Botanica al capitalei. Citește și: Criză la...

Vladimir Putin a convocat de urgență Consiliul de Securitate, după asaltul Ucrainei pe teritoriul regiunii ruse 

Vladimir Putin a convocat de urgență Consiliul de Securitate, după asaltul Ucrainei pe teritoriul regiunii ruse Preşedintele rus Vladimir Putin a convocat de urgenţă miercuri...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.