Ringul de dans din ‘Saturday Night Fever’, vândut la licitaţie cu peste 300.000 de dolari

Publicat:

Ringul de dans din ‘Saturday Night Fever’, vândut la licitaţie cu peste 300.000 de dolari

Ringul de dans multicolor original folosit în filmul “Saturday Night Fever” a dominat o licitaţie organizată online, fiind adjudecat în schimbul a peste 250.000 lire sterline (317.000 de dolari americani), relatează DPA/PA Media.

Ringul, pe care actorul din “Grease” John Travolta a dansat în rolul lui Tony Manero din filmul disco “Saturday Night Fever” din 1977, pe muzica grupului Bee Gees, a fost estimat la 200.000-300.000 de dolari americani, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Potrivit casei Julien’s Auctions, care a colaborat cu Turner Classic Movies (TCM) în cadrul licitaţiei online “Hollywood Legends: Danger, Disaster and Disco” desfăşurată timp de patru zile, ringul a fost articolul cu cel mai mare succes la eveniment. Aceasta s-a vândut cu 325.000 de dolari americani, inclusiv taxele aplicate cumpărătorului.

” ‘Saturday Night Fever’ a încântat lumea din nou, odată cu vânzarea emblematicului ring de dans din film, vedeta licitaţiei noastre de excepţie ‘Hollywood Legends’ “, a declarat David Goodman, directorul executiv al Julien’s Auctions.

Un prototip al Chivotului Legământului, folosit la realizarea filmului din 1981 “Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark”, a fost vândut cu 101.600 de dolari, depăşind estimările iniţiale, de 50.000-70.000 de dolari americani.

Printre articolele vândute la licitaţie se numără o rochie de seară purtată de Marilyn Monroe, concepută de designerul american Ceil Chapman, care s-a vândut cu 254.000 de dolari americani. Vedeta de film a purtat rochia la un eveniment public din decembrie 1953 la care a participat alături de jucătorul de baseball Joe DiMaggio, cu care s-a măritat un an mai târziu.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

La licitaţie s-au vândut, de asemenea, baghetele din franciza “Harry Potter” folosite de Rupert Grint, în rolul lui Ron Weasley, Emma Watson (Hermione Granger) şi Ralph Fiennes (Lord Voldemort). Baghetele au fost adjudecate în schimbul unor sume cuprinse între 19.050 şi 25.400 de dolari americani.

Cu toate acestea, o baghetă folosită de Daniel Radcliffe în filmul “Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1” s-a vândut cu mai puţin comparativ cu celelalte, respectiv 16.250 de dolari.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Jeremy Renner este ‘îngrozit’ să revină la actorie după accidentul cu plugul de zăpadă

Jeremy Renner este 'îngrozit' să revină la actorie după accidentul cu plugul de zăpadă Actorul Jeremy Renner nu mai are "energia necesară" pentru a accepta...

Rusia ar fi înființat un nou corp de armată pentru a-și întări frontul de la Harkov

Rusia ar fi înființat un nou corp de armată pentru a-și întări frontul de la Harkov Există indicii că Rusia ar fi înființat un nou...

Anca Dragu, despre decizia de a veni la șefia BNM: Este o șansă la care poate nu visam acum câțiva ani

Anca Dragu, despre decizia de a veni la șefia BNM: Este o șansă la care poate nu visam acum câțiva ani Decizia de a veni...

Lovitură în justiția UE: oligarhul rus Dmitri Pumpyanski câștigă un proces privind sancțiunile anti-ruse

Lovitură în justiția UE: oligarhul rus Dmitri Pumpyanski câștigă un proces privind sancțiunile anti-ruse Curtea de Justiție a UE a admis o a doua plângere...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.