Riscul formării de cheaguri de sânge după vaccinarea cu AstraZeneca este FOARTE REDUS

Publicat:

Agenţia britanică de reglementare a medicamentelor şi produselor medicale (MHRA) a anunţat vineri că din cele peste 18 milioane de doze de vaccin anti-COVID19 de la AstraZeneca administrate în Marea Britanie, au fost raportate doar în jur de 30 de cazuri de cheaguri de sânge, relatează dpa, potrivit agerpres.

Autoritatea britanică a descris riscul formării de cheaguri de sânge asociat cu vaccinul AstraZeneca ca fiind “foarte redus”.


Vezi şi:Tren de pasageri DERAIAT în TUNEL! Sunt zeci de morţi şi răniţi! – VIDEO – Black News

Începând cu 24 martie, au fost raportate în total 22 de cazuri de tromboză venoasă cerebrală şi alte opt tipuri de tromboze, a precizat agenţia.

Un alt document al MHRA a prezentat un total de 24 de cazuri de tromboză venoasă cerebrală, fără a oferi detalii în legătură cu această discrepanţă.

Citeşte şi:Agenţia Medicamentului din Franţa RESPINGE Ivermectina pentru tratarea COVID-19 – Black News

“Pe baza acestei revizuiri în curs, beneficiile vaccinurilor împotriva COVID-19 continuă să depăşească orice riscuri şi ar trebui să vă vaccinaţi când sunteţi invitat să faceţi acest lucru”, a afirmat autoritatea britanică.

În total, peste 31 de milioane de persoane din Marea Britanie au primit prima doză de vaccin anti-COVID19, dintre care mai mult de 18 milioane cu AstraZeneca.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Moldovenii sunt sfătuiţi să plece imediat din regiunea Kursk

Moldovenii sunt sfătuiţi să plece imediat din regiunea Kursk Ambasada R.Moldova la Moscova recomandă cetățenilor moldoveni să se abțină de la călătorii în regiunea Kursk...

CUTREMUR puternic în Japonia! A fost emisă alertă de tsunami

CUTREMUR puternic în Japonia! A fost emisă alertă de tsunami Un seism cu magnitudinea 7,1 s-a produs joi în sud-vestul Japoniei, urmat de avertizări privind...

Canada îi aduce acasă din Israel pe copiii diplomaţilor săi

Canada îi aduce acasă din Israel pe copiii diplomaţilor săi Guvernul Canadei a anunţat miercuri că a decis să-i retragă din Israel pe copiii şi...

Ucraina cere Mexicului să-l aresteze pe Putin

Ucraina cere Mexicului să-l aresteze pe Putin Ambasada Ucrainei în Mexic a cerut miercuri guvernului mexican să-l aresteze pe preşedintele rus Vladimir Putin, vizat de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.