Româncă dispărută în Turcia: Familia, în alertă după ce femeia nu s-a mai întors din vacanță de pe litoralul turcesc

Publicat:

Româncă dispărută în Turcia: Familia, în alertă după ce femeia nu s-a mai întors din vacanță de pe litoralul turcesc

Melania Nicoleta Toma, o femeie în vârstă de 39 de ani din Câmpulung Muscel, este dată dispărută atât în România, cât și în Turcia, după ce a plecat în vacanță și nu a mai fost văzută de mai bine de o săptămână.

Românca se afla în Istanbul, unde ajunsese pe 15 august, alături de o prietenă. Cazul a declanșat o amplă anchetă internațională, autoritățile din ambele țări încercând să găsească orice indiciu care ar putea duce la găsirea femeii, conform Antena 3 CNN.


 

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Potrivit declarațiilor prietenei sale, Melania a plecat din camera de hotel în care erau cazate în seara de 17 august, spunând că intenționează să ia un taxi pentru a se plimba prin oraș. De atunci, nici prietena sa, nici familia nu au mai reușit să ia legătura cu ea. Telefonul său este închis, iar localizarea sa este necunoscută.

Într-o ultimă conversație avută cu părinții săi, Melania le-a spus că se va întoarce în țară, având un bilet de avion rezervat pentru 22 august. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă că ar fi trecut frontiera turco-română.

Dispariția sa a devenit și mai îngrijorătoare după ce prietena acesteia a mărturisit că Melania trecea printr-o perioadă dificilă, fiind încă afectată emoțional de un divorț recent, încheiat în 2022. Autoritățile din România și Turcia colaborează strâns Familia Melaniei este devastată și cere ajutorul publicului pentru a o găsi pe femeie.

Aceștia au făcut un apel disperat pe rețelele de socializare, sperând că cineva, undeva, ar putea avea informații despre locul în care se află Melania. În urma dispariției, rudele Melaniei au alertat autoritățile din ambele țări.

Polițiștii români au colaborat cu omologii lor turci pentru a încerca să refacă traseul parcurs de femeie în Istanbul. Camerele de supraveghere din apropierea hotelului și din alte locații turistice importante sunt analizate în speranța că vor oferi indicii despre direcția în care s-a îndreptat Melania în seara dispariției.

În plus, prietena acesteia a oferit detalii despre starea emoțională a Melaniei, subliniind că aceasta era afectată de stresul acumulat în urma divorțului. Aceasta ar putea fi un factor important în determinarea motivului dispariției.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Semnalmente și informații utile

Melania Nicoleta Toma are o înălțime de 160 cm, cântărește aproximativ 70 kg și are o constituție corpolentă. Are părul negru, drept, de lungime medie, și ochii căprui. Oricine deține informații despre locul în care se află este rugat să contacteze de urgență autoritățile la numerele de telefon (0746) 632 609, (0752) 081 417, (0721) 144 932 sau să sune la numărul de urgență 112. În acest moment, fiecare informație contează, iar familia Melaniei speră că aceasta va fi găsită teafără cât mai curând posibil.

Ancheta este în desfășurare, iar autoritățile române și turce continuă să colaboreze pentru a aduce lumină în acest caz îngrijorător.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Circulația rutieră va fi sistată prin PMAN de luni până joi dimineața, dar și temporar pe alte străzi

Circulația rutieră va fi sistată prin PMAN de luni până joi dimineața, dar și temporar pe alte străzi Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada...

Flacăra paralimpică a ajuns în Franţa prin tunelul de sub Canalul Mânecii

Flacăra paralimpică a ajuns în Franţa prin tunelul de sub Canalul Mânecii Flacăra paralimpică a ajuns duminică în Franţa prin tunelul de sub Canalul Mânecii,...

Medalia de bronz la Campionatul Mondial U23 de canotaj din Canada

Medalia de bronz la Campionatul Mondial U23 de canotaj din Canada Duetul Nichita Naumciuc – Dmitrii Zincenco a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial...

Kamala Harris a strâns donaţii de 540 milioane de dolari de când şi-a lansat candidatura la preşedinţie

Kamala Harris a strâns donaţii de 540 milioane de dolari de când şi-a lansat candidatura la preşedinţie Vicepreşedinta americană Kamala Harris, candidata Partidului Democrat, a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.