Ruşii au distrus un depozit de petrol din estul Ucrainei

Publicat:

Un depozit de petrol din apropierea oraşului Dnipro, în estul Ucrainei, a fost bombardat şi distrus de către armata rusă în noaptea de marţi şi miercuri, fără să provoace victime, au anunţat miercuri autorităţile locale, citate de AFP, potrivit agerpres.

“A fost o noapte dificilă. Inamicul a atacat pe cale aeriană şi a lovit un depozit de petrol şi o uzină de prelucrare. Depozitul este distrus, iar un incendiu puternic a cuprins uzina”, a declarat guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk, Valentin Reznicenko, pe contul său Telegram.


Citește și: EXPLOZII în regiunea Liov din vestul Ucrainei – Black News

“Din fericire, nu sunt răniţi”, a precizat el, indicând după aceea că “incendiul a fost stins de către pompieri” care “au luptat cu flăcările mai bine de opt ore”.

Mikola Lukaşuk, şeful consiliului regional din Dnipropetrovsk, a precizat că bombardamentul armatei ruse a avut loc “marţi seara târziu” la Novomoskovsk, 25 km nord-est de Dnipro.

Citeşte şi: Ca-n vremurile bune: Barack Obama şi Joe Biden s-au revăzut la Casa Albă – Black News

“Inamicul vizează cu cinism ţinte civile”, a deplâns Lukaşuk, potrivit căruia “nu existau soldaţi ucraineni la obiectivul” vizat de armata rusă.

Oraş industrial cu un milion de locuitori, Dnipro este traversat de Nipru, fluviul care separă estul Ucrainei de restul ţării.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rusia și Ucraina fac schimb de 180 de prizonieri

Rusia și Ucraina fac schimb de 180 de prizonieri Rusia și Ucraina ar urma să schimbe 180 de prizonieri în cadrul unui acord facilitat de...

Rusia și-a retras și ultima navă militară pe care o mai avea în Crimeea. Flota rusă „a pierdut controlul asupra Mării Negre”

Rusia și-a retras și ultima navă militară pe care o mai avea în Crimeea. Flota rusă „a pierdut controlul asupra Mării Negre” Rusia și-a retras...

14 localități ruse de la graniță restricționează accesul populației din cauza bombardamentelor ucrainene

14 localități ruse de la graniță restricționează accesul populației din cauza bombardamentelor ucrainene Regiunea rusă Belgorod va restricţiona, începând din 23 iulie, accesul în 14...

Viktor Medvedciuk i-a trimis o scrisoare lui Trump în care dă vina pe Ucraina pentru tentativa de asasinat

Viktor Medvedciuk i-a trimis o scrisoare lui Trump în care dă vina pe Ucraina pentru tentativa de asasinat Fostul deputat ucrainean prorus Viktor Medvedciuk i-a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.