Sacha Baron Cohen, atac la Facebook,Twitter, Youtube şi Google: Ddistribuie ‘absurdităţi către miliarde de oameni’

Publicat:

Starul de comedie Sacha Baron Cohen a afirmat că dacă Facebook ar fi existat în anii 1930, reţeua de socializare i-ar fi oferit lui Adolf Hilter o platformă pentru a-şi răspândi ideologiile antisemite, transmite BBC, potrivit mediafax.

Vedeta a atacat platforma online în cadrul unui discurs susţinut la New York. De asemenea, Sacha Baron Cohen a mai criticat Google, Youtube şi Twitter pentru că acestea ar distribui „absurdităţi către miliarde de oameni”.


Citește și : Atac cu mașină-capcană în nordul Siriei. Cel puţin zece morți și 25 de răniți

„Dacă plăteşti, Facebook va publica orice reclamă politică vrei, chiar dacă este o minciună”, a spus Cohen.

„Având în vedere această logică perversă, dacă Facebook ar fi existat în anii 1930, i-ar fi permis lui Hitler să posteze reclame de 30 de secunde despre soluţia sa pentru problema evreilor”, a continuat Cohen.

Giganţii social media şi companiile online au fost tot mai criticate în ultimele luni, din cauza refuzului acestora de a cenzura campaniile politice.

Twitter a anunţat în luna octombrie că va interzice reclamele politice la nivel mondial, începând cu 22 noiembrie 2019, scrie BBC.

De asemenea, Google a spus săptămâna trecută că nu va mai permite campaniilor publicitare electorale să folosească „microtargeting”, metodă bazată pe colectarea de date personale şi alţi factori.

Citește și : Mike Pence, vizită-surpriză în Irak

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Parcările din Chișinău vor fi separate pe trei zone. Care sunt acestea?

Parcările din Chișinău vor fi separate pe trei zone. Care sunt acestea? Parcările din Chișinău urmează să fie separate în trei zone, prima va cuprinde...

Guvernul: Reglementări clare privind expunerea populației la câmpurile electromagnetice

Guvernul: Reglementări clare privind expunerea populației la câmpurile electromagnetice Expunerea populaţiei la câmpurile electromagnetice (CEM), cu frecvența de la 0 Hz la 300 GHz, va...

Italia se confruntă cu cea mai călduroasă fază a verii din 2024

Italia se confruntă cu cea mai călduroasă fază a verii din 2024 Italia urmează să înregistreze temperaturi ridicate record într-o vară a anului 2024 care a...

Guvern: Veteranii de război, vor accesa mai simplu bilete de tratament sanatorial

Guvern: Veteranii de război, vor accesa mai simplu bilete de tratament sanatorial Veteranii de război, persoanele cu dizabilități de pe urma războiului, persoanele afectate de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.