Salvare contracronometru: O tânără moldoveancă a vrut să-şi pună capăt vieţii în Italia

Publicat:

O tânără moldoveancă a vrut să-şi pună capăt vieţii în Italia

O adolescentă din Republica Moldova, în vârstă de 16 ani, a fost salvată în mod dramatic de carabinieri și de alte forțe de intervenție după ce s-a aruncat în râul Sangone, de pe podul Europa din localitatea italiană Nichelino, provincia Torino din Piemont.

Incidentul, relatează torinosud.it, a avut loc în urma unui conflict în familie, motiv pentru care tânăra a decis să recurgă la acest gest disperat, scrie Rotalianul.

O femeie, care traversa podul cu mașina, a observat cum adolescenta, desculță fiind, s-a apropiat de marginea podului în timp ce privea în jos.


O tânără moldoveancă a vrut să-şi pună capăt vieţii în Italia

Îngrijorată, șoferița a întrebat-o dacă este bine, iar fata a răspuns doar „nu”, gesticulând cu degetul.

Imediat după aceea, s-a aruncat de pe pod, căzând de la o înălțime de aproximativ 7 metri în apele adânci ale râului, după săptămâni întregi de ploi abundente.

Martora a alertat de îndată autoritățile la numărul de urgență 112, iar la faa locului au sosit o patrulă a carabinierilor, cadre medicale și o echipă a pompierilor.

Forțele de intervenție au acționat în mod concentrat pentru a o recupera pe adolescentă din râu. La scurt timp, un elicopter a fost trimis să ajute la căutări, dar, din fericire, fata a fost salvată de curentul apei și adusă la mal în siguranță.

O tânără moldoveancă a vrut să-şi pună capăt vieţii în Italia

Din primele investigații ale forțelor de ordine reiese că gestul fetei este rezultatul unei discuții aprinse avute cu părinții legată de performanțele minorei la școală.

Ea a fost transportată la spital în cod verde pentru investigații suplimentare privind starea sa de sănătate. În prezent, este în afara oricărui pericol.

Mama adolescentei, localizată ulterior, a sosit la spital în lacrimi și și-a îmbrățișat fiica. Ea a confirmat că adolescenta fugise de acasă după un conflict în familie, ceea ce pare să fie motivul gestului său disperat.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Focuri de armă în apropierea ambasadei Israelului din Suedia

Focuri de armă în apropierea ambasadei Israelului din Suedia Poliţia suedeză a reţinut mai multe persoane şi a izolat o zonă importantă din Stockholm după...

Popșoi participă la sesiunea Comitetului de Miniștri al CE

Popșoi participă la sesiunea Comitetului de Miniștri al CE Șeful diplomației moldovenești, Mihai Popșoi, va participa la cea de-a 133-a sesiune a Comitetului de Miniștri...

Cel mai mare producător de gaze din România se extinde în Republica Moldova

Cel mai mare producător de gaze din România se extinde în Republica Moldova Romgaz, cel mai mare producător și principal furnizor de gaze naturale din...

Donald Tusk ar fi fost amenințat după ce omologul său slovac a fost împușcat

Donald Tusk ar fi fost amenințat după ce omologul său slovac a fost împușcat Premierul polonez Donald Tusk a declarat că a primit ameninţări după...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.