Scandal erotic la Procuratura Chișinău: Marcel Darie acuză un procuror de propuneri indecente. „Nu am fost contactat de niciun reprezentant al instituțiilor statului”

Publicat:

Scandal erotic la Procuratura Chișinău: Marcel Darie acuză un procuror de propuneri indecente. „Nu am fost contactat de niciun reprezentant al instituțiilor statului”

În Republica Moldova, un scandal de hărțuire sexuală a izbucnit la Procuratura Chișinău, unde un politician aflat sub anchetă penală îl acuză pe un procuror de propuneri indecente.

Marcel Darie, președintele ONG-ului „Pro Chișinău” și al Federației de Powerlifting, susține că procurorul care gestionează dosarul său, în care este învinuit de escrocherie, ar fi încercat să-i facă avansuri sexuale.


Darie spune că acest procuror „este supravegheat de șeful procuraturii, Oleg Afanasii”.

„Oleg Afanasiy este noul hoț în lege care controlează întreaga afacere din umbră, droguri, mafie. Este pur și simplu de necrezut”, a declarat Darie.

Darie, un cunoscut activist civic și sportiv, afirmă că incidentul s-ar fi petrecut în contextul anchetei în care este implicat, un dosar cu 156 de părți vătămate. Politicianul, care a candidat de mai multe ori la funcția de primar al Chișinăului, acuză procurorul de propuneri indecente.

Marcel Darie este cunoscut pentru activitatea sa civică și sportivă, fiind campion mondial și național la Powerlifting. De asemenea, în 2007, el a fost ales consilier raional în Ialoveni și, din 2008, s-a remarcat prin proiecte de parteneriat public legate de renovarea fondurilor locative în Chișinău.

Totodată, a precizat că a depus deja o plângere la Consiliul Suprem al Procurorilor, cerând „sancțiuni disciplinare și penale împotriva” procurorului vizat. Totodată, Darie a cerut să i se ofere un alt acuzator, „cu orientare sexuală normală”.

Contactat de redacția stiripesurse.md, Darie a declarat: Referitor la declarațiile pe care le-am făcut în cadrul conferinței de presă de la Infotag, doresc să aduc la cunoștință faptul că au trecut deja 6 zile de la acel moment și, până în prezent, nu am fost contactat de niciun reprezentant al instituțiilor statului pentru a-mi lua declarațiile în acest sens. De asemenea, nu am fost citat nici la Comisia de Etică a Procurorilor în legătură cu plângerea mea referitoare la comportamentul imoral și cu tentă sexuală al procurorului Roman Tocan.”

Procuratura nu a comentat oficial acuzațiile, însă cazul a stârnit deja un val de controverse în spațiul public.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Barbra Streisand i-a adus un omagiu lui Kris Kristofferson, colegul ei din ‘A Star Is Born’

Barbra Streisand i-a adus un omagiu lui Kris Kristofferson, colegul ei din 'A Star Is Born' Barbra Streisand i-a adus un omagiu lui Kris Kristofferson,...

Netflix a înregistrat o triplare a numărului de anulări ale abonamentului după ce președintele companiei a donat 7 milioane de dolari pentru Kamala Harris

Netflix a înregistrat o triplare a numărului de anulări ale abonamentului după ce președintele companiei a donat 7 milioane de dolari pentru Kamala Harris Netflix...

Valoarea Trump Media s-a prăbușit la doar 6 luni după listarea sa pe bursă

Valoarea Trump Media s-a prăbușit la doar 6 luni după listarea sa pe bursă Prețul acțiunilor Trump Media, compania fondată și controlată de fostul președinte...

În Europa, obsesia imigrației produce dispute politice majore

În Europa, obsesia imigrației produce dispute politice majore În timp ce fluxul de migranți a scăzut cu 39% de la începutul anului 2024, liderii europeni de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.