X

Scandal în Nigeria după ce unui om în scaun cu rotile i s-a interzis accesul într-un restaurant KFC

Scandal în Nigeria după ce unui om în scaun cu rotile i s-a interzis accesul într-un restaurant KFC

Scandal în Nigeria după ce unui om în scaun cu rotile i s-a interzis accesul într-un restaurant. Acesta a relatat pe rețelele de socializare că i s-a cerut să plece dintr-un restaurant KFC. Reprezentanții companiei au prezentat scuze.

Incidentul a avut loc pe aeroportul din Lagos. Adebola Daniel, fiul unui fost guvernator nigerian, a anunțat pe X că i s-a ordonat să părăsească restaurantul de pe aeroport din cauza scaunului cu rotile, potrivit BBC, scrie stiripesurse.ro.

Citește și : Cum a ajuns Rusia în vizorul ISIS

Angajații au susținut că în interior nu sunt permise scaune cu rotile și i-au refuzat accesul în ciuda rugăminților soției și fraților victimei. Aceasta a catalogat incidentul drept „cel mai rău tip de umilire publică” pe care a experimentat-o vreodată.

Dezvăluirea a stârnit ample dezbateri în Nigeria. De asemenea, Autoritatea Federală pentru Aeroporturi din Nigeria (FAAN) a decis să închidă restaurantul de pe aeroport. Reprezentanții filialei nigeriene a companiei au prezentat scuze publice și au anunțat că își vor instrui angajații pentru astfel de situații.

Citește și : Cine este oligarhul care deține mall-ul în care a avut loc atacul terorist din Moscova

Tags: Adebola DanielNigeriarestaurant
Diverse