Se dă start Campionatului Republicii Moldova la fotbal pe plajă

Publicat:

Se dă start Campionatului Republicii Moldova la fotbal pe plajă

Campionatul Republicii Moldova la fotbal pe plajă, ediția a 17-a, va începe vineri, 7 iunie 2024, pe Beach Soccer Arena din Chișinău.

La competiția din acest an participă 10 formații: BSC Nistru (campioana en-titre), FC Budești, CS Ialoveni, FC Tinerețea, CS Petrești, FC Chișinău, CS Djoker, FC Dânceni, CS Atletic și ARF Dubăsari.


Citeşte şi: Creștinii ortodocși de stil vechi îi sărbătoresc pe Sfinții Împărați Constantin și Elena – Stiripesurse.md

Site-ul fmf.md vă va oferi informații actualizate și rezultatele de la fiecare etapă în cadrul Ligii Naționale la fotbal pe plajă.

Se dă start Campionatului Republicii Moldova la fotbal pe plajă

Programul meciurilor inaugurale pentru ediția 2024 a campionatului național la fotbal pe plajă:
7 iunie (Etapa 1):
18:00. FC Budești – CS Petrești

19:00. ARF Dubăsari – CS Djoker

20:00. FC Dânceni – CS Atletic

21:00. FC Tinerețea – FC Chișinău

*Primele 3 meciuri ale echipei BSC Nistru în liga națională sunt reprogramate, deoarece campioana Moldovei din sezonul trecut la fotbal pe plajă va evolua în competiția Cupa Europeană a Campionilor (analog Ligii Campionilor în fotbalul mare), ediția 2024, care se va desfășura în Nazare, Portugalia în perioada 9-16 iunie. Data și ora meciurilor reprogramte în campionat vor fi stabilite ulterior.

Se dă start Campionatului Republicii Moldova la fotbal pe plajă

Amintim că echipa BSC Nistru în Cupa Europeană a Campionilor a inclus cel mai bun rezultat în ediția 2021, ocupând locul 13. Șase victorii și două înfrângeri acesta a fost bilanțul evoluției echipei BSC Nistru Chișinău în cadrul Euro Winners Cup 2021. Atunci, formația Nistru din capitală și-a încheiat evoluția în faza meciurilor ce contau pentru locurile 9-16. Pentru mai multe informații despre această competiție accesați site-ul oficial Beach Soccer (click).

Faza grupelor din cadrul Ligii Naționale a Moldovei la fotbal pe plajă se va desfășura în perioada 7 iunie – 5 iulie, iar faza play-off se ve juca în perioada 31 iulie – 17 august.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Bugetul Rusiei pentru 2025 include alocări militare record și cheltuieli ‘top secret’

Bugetul Rusiei pentru 2025 include alocări militare record și cheltuieli 'top secret' Aproape o treime din cheltuielile propuse de guvernul rus nu sunt publice -...

România: 19 candidați și-au depus dosarele de participare în cursa prezidențială, doi au fost deja respinși

România: 19 candidați și-au depus dosarele de participare în cursa prezidențială, doi au fost deja respinși Înregistrarea candidaturilor pentru alegerile prezidențiale din România s-a încheiat....

Aproape toate școlile din Gaza au fost avariate (ONU)

Aproape toate școlile din Gaza au fost avariate (ONU) Aproape toate școlile din Gaza au fost lovite sau avariate, anunță reprezentanții ONU. 87% din clădirile școlilor...

Metode inovative de studiu în limba română la liceul „Mihai Eminescu” din Comrat

Metode inovative de studiu în limba română la liceul „Mihai Eminescu” din Comrat În Liceul Teoretic "Mihai Eminescu", cu predarea în limba română, din municipiul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.