Se simte ca la 35 de ani, dar a împlinit 78. Trump nu se consideră bătrân: ‘Mă simt mai bine acum decât mă simțeam acum 30 de ani’

Publicat:

Se simte ca la 35 de ani, dar a împlinit 78. Trump nu se consideră bătrân: ‘Mă simt mai bine acum decât mă simțeam acum 30 de ani’

Într-un rar moment de tăcere duminică, Donald Trump s-a îndepărtat de microfon în timp ce susținătorii săi din Las Vegas au început în mod spontan să-i cânte „La mulți ani”, conform CNN. 

„Există un anumit punct în care nu vrei să auzi “La mulți ani””, a declarat Donald Trump când susținătorii și-au încheiat momentul. „Vrei să te prefaci că acea zi nu există”, a mai spus el, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Fostul lider de la Casa Albă împlinește vineri, 14 iunie, 78 de ani.

„Țineți minte ce vă spun: 78 de ani nu înseamnă bătrânețe“, a mai adăugat Trump în fața unui ziarist în urmă cu aproape doi ani. Afirmația a fost făcută în timpul unei conversații despre prima sa soție, Ivana Trump, cu ocazia decesului acesteia la vârsta de 73 de ani.

Însemnătatea lui 78 este inconfundabilă. Este vârsta pe care contracandidatul său, actualul președinte Joe Biden, a împlinit-o la puțin timp după ce a câștigat alegerile din 2020.

Preocupările cu privire la sănătatea lui Biden l-au însoțit încă de la acea vreme, fiind accentuate de unele momente de confuzie pe care aliații lui Trump le-au scos în evidență.

Totuși, în cazul în care Donald Trump va ieși învingător, va fi cel mai în vârstă lider la depunerea jurământului, fiind vorba de 78 de ani și 219 zile. În acest sens, ar depăși chiar și recordul stabilit de Joe Biden, de 78 de ani și 61 de zile.

„Un bătrân cu un spray bronzant portocaliu”

„Dar să ne amintim cu toții că Donald Trump este doar un bătrân cu un spray bronzant portocaliu care a ațipit la propriul proces“, a susținut guvernatorul statului Illinois, J.B. Pritzker, în cadrul unei convenții desfășurate la Wisconsin, care a avut loc la finalul săptămânii trecute.

Mai mult de jumătate dintre americani susțin că Trump și Biden sunt prea bătrâni pentru a mai fi aleși pentru încă un mandat, conform unui sondaj ABC/Ipsos realizat în luna aprilie.

Aceleași sondaje arată în mod constant că există mai multe preocupări în legătură cu Biden decât cu Trump – în principal pentru că democrații sunt mult mai predispuși să își exprime îngrijorarea cu privire la vârsta și aptitudinile actualului președinte în exercițiu decât sunt dispuși republicanii să spună despre propriul lor candidat.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

„Nu mă simt de 77 de ani“, a afirmat el la Trump Tower, în dimineața după ce un juriu din Manhattan l-a găsit vinovat pentru 34 de capete de acuzare. La începutul anului, fostul președinte american a declarat unui intervievator: „Mă simt ca și cum aș avea aproximativ 35 de ani. De fapt, mă simt mai bine acum decât mă simțeam acum 30 de ani. Spuneți-mi, este o nebunie?”.

Trump a făcut și propriile gafe. La începutul anului, Trump a confundat-o pe fosta guvernatoare a Carolinei de Sud, Nikki Haley, cu fosta președintă a Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi.  

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Atenție! Se modifică orarul de circulație al autobuzelor în suburbii

Atenție! Se modifică orarul de circulație al autobuzelor în suburbii Au survenit schimbări în orarul de circulație al unor rute de autobuz în suburbiile municipiului...

Mascații au descins la vama Leușeni

Mascații au descins la vama Leușeni Percheziții la vama Leușeni. Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins într-un dosar de corupție. Citește și: Ploaia de...

Ploaia de aseară a făcut prăpăd pe unele drumuri naționale

Ploaia de aseară a făcut prăpăd pe unele drumuri naționale Ploaia de aseară și vântul puternic au făcut prăpăd pe unele drumuri naționale. Citește și:...

Atenție! Mâine nu se va circula pe câteva benzi de pe Calea Ieșilor

Atenție! Mâine nu se va circula pe câteva benzi de pe Calea Ieșilor Atenție, șoferi! Mâine, 19 iulie, între orele 00.00 și 17.00 va fi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.