Sean ‘Diddy’ Combs a returnat cheia oraşului New York, după o cerere a primarului Eric Adams

Publicat:

Sean ‘Diddy’ Combs a returnat cheia oraşului New York, după o cerere a primarului Eric Adams

Sean “Diddy” Combs a returnat cheia oraşului New York după o cerere a primarului Eric Adams, în urma apariţiei unei înregistrări video în care mogulul muzical o agresează pe cântăreaţa R&B Cassie, au anunţat, sâmbătă, autorităţile locale, citate de AP.

Biroul primarului a declarat că Sean Combs a returnat cheia după ce Adams a trimis pe 4 iunie scrisori către birourile muzicianului din New York şi California prin care a anulat cheia şi a cerut ca aceasta să fie trimisă înapoi la primărie. Oraşul a primit cheia pe 10 iunie, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

În scrisoarea sa, Adams a scris că a fost “profund deranjat” de atac, adăugând: “Condamn cu fermitate aceste acţiuni şi sunt solidar cu toţi supravieţuitorii violenţei domestice şi de gen”.

Cariera lui Combs a fost afectată de numeroase acuzaţii de abuz sexual, precum şi de o anchetă penală federală privind traficul sexual care a dus la percheziţii la vilele lui Combs din Los Angeles şi Miami.

În luna mai, CNN a difuzat o înregistrare video de securitate în care Combs o atacă pe Cassie pe holul unui hotel din Los Angeles, în 2016. Combs a declarat că îi pare “cu adevărat rău” pentru atacul asupra lui Cassie şi a numit acţiunile sale “de neiertat”.

Cassie, al cărei nume este Cassandra Ventura, l-a dat în judecată pe Combs anul trecut, declanşând un val de control sporit asupra lui Combs. Acel caz a fost soluţionat la o zi după ce a fost intentat.

Adams i-a acordat cheia lui Combs în cadrul unei ceremonii de anul trecut, care a coincis cu lansarea unui nou album.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Luna aceasta, Universitatea Howard a anulat o diplomă onorifică acordată lui Combs şi a pus capăt unui program de burse în numele său în urma publicării videoclipului în care este implicată Cassie.

Combs, fondatorul Bad Boy Records, este unul dintre cei mai influenţi producători de hip-hop din ultimele trei decenii, transformând succesul muzical într-un imperiu de afaceri.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Evenimentele Zilei de 26 iunie în Istorie

Evenimentele Zilei de 26 iunie în Istorie 26 iunie este a 177-a zi a calendarului gregorian și a 178-a zi în anii bisecți.   Sărbătorile Zilei de...

Horoscop 26 iunie 2024

Horoscop 26 iunie 2024 Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales în dragoste, potrivit stiripesurse. Horoscop 26 iunie...

Cum arată casa pe care Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones cer aproape triplu față de cât au plătit pentru ea

Cum arată casa pe care Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones cer aproape triplu față de cât au plătit pentru ea Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones...

Trei nuci care au mai multe proteine decât un ou, recomandate de un dietetician

Trei nuci care au mai multe proteine decât un ou, recomandate de un dietetician Fiecare nucă are propriile avantaje pentru sănătate, dar câteva sunt pe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.