Sedusă şi ‘abandonată’ în Italia. A rămas şi fără averea agonisită

Publicat:

Sedusă şi ‘abandonată’ în Italia. A rămas şi fără averea agonisită

O moldoveancă în vârstă de 39 de ani, rezidentă în Italia, a fost mințită de iubitul ei marocan, care i-a cerut în total 40.000 de euro. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat pentru extorcare, informează Milano Today.

Incidentul a fost soluționat rapid de poliție în urma unei operațiuni desfășurate în Cormano, regiunea Lombardia.


Citeşte şi: Crearea blocului „Victoria” este o trădare de patrie – Stiripesurse.md

Inițial, bărbatul i-a spus femeii că are nevoie de bani pentru a-și ajuta familia din Sicilia și a pretins că mama sa trebuia să suporte o intervenție chirurgicală urgentă, solicitând 10.000 de euro.

Sedusă şi ‘abandonată’ în Italia. A rămas şi fără averea agonisită

De-a lungul timpului, el i-a mai cerut bani sub același pretext, că mama avea nevoie pentru a se trata de o boală gravă, femeia transferându-i în total alți 30.000 de euro.

Însă, în ianuarie, după ce a descoperit că motivele bărbatului erau false și că nu exista nicio operație, ea a decis să încheie relația.

După despărțire, bărbatul a început să o amenințe că va dezvălui totul celor doi copii ai ei și fostului partener, iar pe data de 17 aprilie i-a mai cerut suma de 3.800 de euro.

Sedusă şi ‘abandonată’ în Italia. A rămas şi fără averea agonisită

Femeia a reclamat situația la poliție, care a organizat o intervenție rapidă în timpul unei noi întâlniri stabilite cu fostul iubit.

În momentul arestării, agresorul a fost surprins având asupra sa 200 de euro pe care tocmai îi primise de la moldoveancă.

În urma procesului rapid, instanța a decis încarcerarea preventivă a bărbatului.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Numărul incidentelor antisemite la nivel mondial a atins un ‘maxim istoric’ în 2023

Numărul incidentelor antisemite la nivel mondial a atins un 'maxim istoric' în 2023 Numărul incidentelor antisemite înregistrate în 2023 a fost mult mai mare decât...

Oficial american: Interzicerea uraniului din Rusia ajută SUA să-şi construiască capacitatea de combustibil nuclear

Oficial american: Interzicerea uraniului din Rusia ajută SUA să-şi construiască capacitatea de combustibil nuclear Statele Unite se pregătesc din 2022 pentru posibilitatea ca preşedintele rus...

Guvernul israelian anunţă închiderea Al-Jazeera în statul evreu

Guvernul israelian anunţă închiderea Al-Jazeera în statul evreu Guvernul israelian a "decis în unanimitate" că postul qatarez Al-Jazeera va fi "închis în Israel", a anunţat...

Noaptea de Înviere, patru bebeluși s-au născut la o maternitate din Chișinău. Care este starea acestora

Noaptea de Înviere, patru bebeluși s-au născut la o maternitate din Chișinău. Care este starea acestora La spitalul ,,Gheorghe Paladi” din Chișinău, în Noaptea Învierii,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.