Șeful Moldovagaz se simte ofensat de comentariile la adresa sa

Publicat:

Șeful Moldovagaz se simte ofensat de comentariile la adresa sa

Directorul „Moldovagaz” Vadim Ceban se arată deranjat de reacțiile de pe rețelele de socializare, după ce a ieșit pe 21 septembrie într-o conferință de presă.

Joi, Ceban a menționat că Moldovagaz nu recunoaște auditul plătit de Guvern și a dat dreptate concernului rus Gazprom. Pe 24 septembrie, Ceban s-a plâns că a văzut comentarii în adresa lui „toate alimentate de emoții și de educație insuficientă”, transmite NewsMaker.


Totodată, a adăugat el, a observat întrebarea „al cui este Ceban?”. „Mai întâi de toate aparțin familiei mele”, a precizat el, adăugând că se află la conducerea unei companii „activele căreia sunt în Moldova și deservește peste 750.000 de consumatori în Moldova”.

Ceban a declarat, pe 24 septembrie, că a ieșit joi într-o conferință de presă după ce a observat „o intensitate prea mare a informațiilor insuficient de corecte, aruncate în spațiul public”.

Citeşte şi: Șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a acționat în judecată Ministerul Afacerilor Interne – Stiripesurse.md

„Domeniul energetic este unul extrem de matematic și, în sistemul energetic, cifrele determină totul. Am vorbit cât am putut de clar, fără să diluez mesajul, și m-am bazat pe cifre și date statistice înregistrate, și pe experiența despre funcționarea piețelor energetice. (…) Însă, ulterior, am observat un adevărat val de comentarii distorsionate și atacuri deplasate la persoană”, a scris Ceban, pe rețelele de socializare.

Directorul Moldovagaz a numit comentariile „fără raționamente, seci, bazate pe cifre și date – toate alimentate de emoții și de educație insuficientă”.

„Sunt absolut deschis să discut profesionist și civilizat orice subiect abordat de mine, și totdeauna sunt curios să cunosc aspecte și detalii noi. (…) Am mai trăit așa situații și îmi pare foarte rău că noi, ca societate, încă nu am depășit această etapă a evoluției. Am observat întrebarea ”al cui este Ceban?””, a adăugat directorul Moldovagaz.

El a menționat că înțelege aluzia.

Șeful Moldovagaz se simte ofensat de comentariile la adresa sa

„Mai întâi de toate aparțin familiei mele. Sunt cetățean al Republicii Moldova, care respectă normele legale ale țării și zi de zi încearcă să fie util societății. Conduc Grupul Moldovagaz, o companie acționar majoritar al căreia este Grupul Gazprom. Dar, Moldovagaz este o companie moldovenească; care activează în Moldova în conformitate cu normele legale ale Republicii Moldova; activele căreia sunt în Moldova; angajează oameni în Moldova; deservește peste 750 mii de consumatori în Moldova; achită salarii și taxe în Moldova; și investește în Moldova. Declarațiile precum că Moldovagaz este o companie rusească sunt eronate”, a menționat el.

Cât privește salariul președintelui Moldovagaz, Ceban a declarat: „Acesta este absolut calibrat la responsabilitățile funcției, care nu este una publică, ci una privată. (…) Discuția despre salariu este mai curând o încercare de a manipula opinia publică”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Compania rusească Kaspersky îşi mută operaţiunile din SUA, din cauza unei decizii a guvernului american

Compania rusească Kaspersky îşi mută operaţiunile din SUA, din cauza unei decizii a guvernului american După ce administraţia Biden a anunţat că interzice vânzarea şi...

Sonda spaţială RAMSES va întâlni un asteroid care va trece aproape de Pamânt

Sonda spaţială RAMSES va întâlni un asteroid care va trece aproape de Pamânt Sonda spaţială europeană RAMSES se va întâlni cu un asteroid, Apophis, care...

Oraşul spaniol Valencia închide trei plaje afectate de o deversare de petrol

Oraşul spaniol Valencia închide trei plaje afectate de o deversare de petrol Consiliul municipal al oraşului spaniol Valencia a închis marţi trei plaje la Marea...

Taylor Swift, onorată pe Aleea Celebrităţilor din oraşul german Gelsenkirchen

Taylor Swift, onorată pe Aleea Celebrităţilor din oraşul german Gelsenkirchen Oraşul Gelsenkirchen, din vestul Germaniei, a dezvelit o plachetă în onoarea lui Taylor Swift pe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.