Şeful Poliției comentează protestul agricultorilor

Publicat:

Şeful Poliției comentează protestul agricultorilor

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, a ieșit într-un briefing de presă cu referire la protestul fermierilor.

Șeful IGP i-a îndemnat pe agricultori să respecte legea și să nu provoace destabilizări, transmite Știri.md.


Citeşte şi: Pe malul celălalt al Prutului, ‘lupii se ceartă pe blana de oaie’ – Stiripesurse.md

Acesta a mai menționat că niciun fermier nu a fost documentat pentru participarea la protest, ci doar cei care au încălcat legea. Mai exact au fost documentați cei care au blocat căile de acces.

„În afară de drepturile pe care le au cetățenii la participarea întrunirilor, ei au și obligații. Drepturile noastre se limitează acolo, unde nu încălcăm și nu afectăm drepturile altor cetățeni.

Şeful Poliției comentează protestul agricultorilor

Cu regret, s-a constatat că atât organizatorii, cât și o parte din acest grup de fermieri, au neglijat propriile declarații pe care le-au asumat.

Ieri și pe 22 noiembrie, au fost constatate o serie de încălcări admise atât de organizatori, cât și de participanți. Acest lucru a fost constatat și de către unul dintre organizatori. Noi vom asigura în continuare buna desfășurare a acestei întruniri, dar noi cerem de la organizatori să respecte legea cu privire la întruniri și să desfășoare legea cu privire la întruniri pe care au planificat-o, conform declarației prealabile”, a declarat Cernăuțeanu.

 

Cât despre incidentul cu mașina de Poliție, șeful IGP a declarat că „nimeni nu are dreptul să atenteze la bunurile statului, care sunt bunuri procurate din impozitele tuturor cetățenilor. Pentru aceasta a fost intentată o cauză penală pentru persoanele care au fost instigatori la aceste acțiuni”.

 

Şeful Poliției comentează protestul agricultorilor

Fermierii din 20 de raioane ale țării s-au adunat în Capitală, cu tot cu tehnică, pentru a protesta.

Deputatul Radu Marian a declarat într-un mesaj publicat rețelele sociale că „Guvernul nu poate aloca toată suma oferită pentru dezvoltarea economică doar pentru porumb și floarea-soarelui”.

Ministrul Vladimir Bolea a declarat că Guvernul nu poate îndeplini toate cerințele agricultorilor.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Se anunță schimbări majore la ziarul Bild şi site-ul american de ştiri Politico

Se anunță schimbări majore la ziarul Bild şi site-ul american de ştiri Politico Gigantul media german Axel Springer, care deţine popularul tabloid german Bild şi...

Fenomenul ireversibil care schimbă harta lumii: În România și Moldova va fi la fel ca în Italia sau Grecia

Fenomenul ireversibil care schimbă harta lumii: În România și Moldova va fi la fel ca în Italia sau Grecia Specialiștii au realizat o nouă hartă...

Ziarul New York Times a identificat cea mai frumoasă carte a secolului 21

Ziarul New York Times a identificat cea mai frumoasă carte a secolului 21 Prietena mea genială, de Elena Ferrante, tradusă în engleză de Ann Goldstein...

‘Despicable Me’, prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari

'Despicable Me', prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari "Despicable Me 4" s-a impus la box office-ul internaţional, câştigând...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.