Shakira, apariţie surpriză la festivalul Coachella

Publicat:

Shakira, apariţie surpriză la festivalul Coachella

Shakira a avut o apariţie surpriză vineri seară la celebrul festival Coachella din deşertul californian, reprezentând punctul culminant al unei prime zile dominate de artiştii latino, informează AFP.

Un alt punct de atracţie a fost capul de afiş, Lana Del Rey, care şi-a făcut intrarea escortată de motociclete puternice în seara de deschidere a giganticului eveniment muzical care dă startul festivalurilor de vară din Statele Unite, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Moldova SUSPENDĂ Tratatul cu privire la forțele armate convenționale în Europa

Lana Del Rey a încântat mulţimea cu pop-ul ei înălţător şi eteric, stil pe care îl stăpâneşte ca nimeni alta. Cu cizme strălucitoare până la genunchi şi rochie mini, ea a trecut de la visare la senzualitate şi de la hituri la piese mai profunde, în timp ce dansatorii animau scena.

Unii sperau la o apariţie surpriză a prietenei sale, mega-vedeta Taylor Swift, despre care se zvoneşte că se află într-un weekend romantic la Coachella cu partenerul ei, jucătorul de fotbal american Travis Kelce.

În ceea ce priveşte surprizele, Shakira a fost cea care a urcat pe scena din deşertul californian pentru a electriza şi mai mult prestaţia prietenului său, producătorul şi DJ-ul argentinian Bizarrap.

Îmbrăcată într-o rochie scurtă în culorile focului, Shakira a oferit momente electrizante, în special pe hitul duo-ului în care aceasta se răzbună pe fostul ei partener Gerard Piqué.

Citește și : Rusia este pregătită să reia negocierile de pace cu Ucraina pe baza acordului nefinalizat la Istanbul

“Arriba Coachella”, a strigat Bizarrap, în aplauzele explozive ale mulţimii, în timp ce cântăreaţa a profitat de ocazie pentru a anunţa un turneu mondial.

Duo-ul surpriză a completat o primă zi foarte latino, semnalând dominaţia tot mai mare a artiştilor hispanici pe platformele de streaming.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Numărul americanilor care consumă ‘iarbă’ îl depăşeşte pentru prima oară pe cel al băutorilor zilnici de alcool

Numărul americanilor care consumă 'iarbă' îl depăşeşte pentru prima oară pe cel al băutorilor zilnici de alcool Numărul americanilor care consumă canabis zilnic l-a depăşit,...

Președintele ceh Petr Pavel a fost rănit în timp ce conducea o motocicletă

Președintele ceh Petr Pavel a fost rănit în timp ce conducea o motocicletă Administrația Președinției Cehe a comunicat că este necesară ținerea sub observație pentru...

Lupta împotriva leucemiei ar putea cunoaște în curând un progres radical

Lupta împotriva leucemiei ar putea cunoaște în curând un progres radical Lupta împotriva leucemiei ar putea cunoaște în curând un progres radical datorită unei tehnici...

VIDEO – Trei persoane au murit într-un schimb de focuri dintr-o cafenea din Istanbul

VIDEO - Trei persoane au murit într-un schimb de focuri dintr-o cafenea din Istanbul Alte cinci persoane au fost rănite, două dintre ele fiind în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.