Shiloh Jolie-Pitt a renunțat la numele de familie al tatălui. Cum a reacționat actorul

Publicat:

Shiloh Jolie-Pitt a renunțat la numele de familie al tatălui. Cum a reacționat actorul

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt,a depus o cerere pentru a-și schimba numele de familie, eliminând numele tatălui.

Pe 27 mai, când a împlinit 18 ani, cea de-a patra dintre cei șase copii ai fostului cuplu a depus o cerere la un tribunal din Los Angeles pentru a elimina „Pitt” din numele de familie Jolie-Pitt și a fi cunoscută sub numele de Shiloh Nouvel Jolie. O sursă apropiată a declarat pentru E! News pe 2 iunie că Shiloh și-a angajat propriul avocat pentru a se ocupa de acest caz, scrie eonline.com.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

La o săptămână după ce Shiloh a spus că vrea să renunțe la numele „Pitt”, o sursă apropiată actorului le-a spus jurnaliștilor că tatăl celor șase copii este „la curent cu această situație și supărat” după decizia fiicei.

Știe despre asta și este supărat că Shiloh a renunțat la numele lui de familie. El nu a simțit niciodată mai multă bucurie decât atunci când s-a născut ea. Întotdeauna și-a dorit o fiică”, spune sursa.

Ea nu este primul dintre cei șase copii ai actorilor care omite numele de familie al tatălui său. Sora ei, Zahara, în vârstă de 19 ani, a intrat într-o frăție la Spelman College în noiembrie anul trecut, unde s-a prezentat ca Zahara Marley Jolie în timpul ceremoniei de inițiere.

În plus, mai multe instituții au raportat luna trecută că numele fiicei mai mici a Angelinei și a lui Brad, Vivienne, este creditat ca fiind „Vivienne Jolie” în caietul de afiș al noului musical de pe Broadway The Outsiders, pe care adolescenta de 15 ani a ajutat-o să îl producă împreună cu mama ei.

Angelina,  care îi mai împarte cu Brad pe fiii Maddox, 22 de ani, Pax, 20 de ani, și pe Knox, geamănul lui Vivienne – și-a adăugat ea însăși Pitt la numele de familie, după căsătoria lor din 2014.

În 2019, la mai bine de doi ani după ce a cerut divorțul de actorul din Fight Club, ea a revenit la numele de familie Jolie, când judecătorul a semnat o hotărâre bifurcată care i-a declarat pe cei doi singuri din punct de vedere legal.

Cei doi au continuat să se lupte în continuare pentru custodia copiilor lor minori și sunt implicați, de asemenea, într-o dispută separată cu privire la vinăria lor franceză Château Miraval.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Într-un document depus la tribunal pe 4 aprilie de Angelina în legătură cu acest din urmă caz, ea a susținut că Brad a fost abuziv fizic cu ea înainte de un incident din septembrie 2016, în timpul unei călătorii cu avionul privat al familiei, în care l-a acuzat că și-a îndreptat „abuzul fizic și asupra copiilor” pentru prima dată.

În timp ce Angelina și Brad și-au ținut în mare parte copiii departe de lumina reflectoarelor când erau mai tineri, în ultimii ani, copiii s-au alăturat ocazional mamei lor la evenimente ale celebrităților.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Șeful Interpol Moldova rămâne în arest preventiv

Șeful Interpol Moldova rămâne în arest preventiv Șeful Interpol Moldova, Viorel Țentiu, va mai sta 30 de zile în arest preventiv la domiciliu. Decizia a...

Teatrul ‘Luceafărul’ se retrage din proiectul ‘Invizibil’

Teatrul 'Luceafărul' se retrage din proiectul 'Invizibil' Teatrul „Luceafărul” se retrage din proiectul „Invizibil”. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a instituției...

Ministra Sănătății a avut o întrevedere cu înalți oficiali ai OMS

Ministra Sănătății a avut o întrevedere cu înalți oficiali ai OMS Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a avut ieri, 1 iulie, o întrevedere cu înalți oficiali...

Forţele aeriene ucrainene anunţă că au distrus un depozit de muniţii rusesc în Crimeea

Forţele aeriene ucrainene anunţă că au distrus un depozit de muniţii rusesc în Crimeea Comandantul forţelor aeriene ucrainene, Mikola Oleşciuk, a declarat marţi că acestea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.