X

Shiloh Jolie-Pitt a renunțat la numele de familie al tatălui. Cum a reacționat actorul

Shiloh Jolie-Pitt a renunțat la numele de familie al tatălui. Cum a reacționat actorul

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt,a depus o cerere pentru a-și schimba numele de familie, eliminând numele tatălui.

Pe 27 mai, când a împlinit 18 ani, cea de-a patra dintre cei șase copii ai fostului cuplu a depus o cerere la un tribunal din Los Angeles pentru a elimina „Pitt” din numele de familie Jolie-Pitt și a fi cunoscută sub numele de Shiloh Nouvel Jolie. O sursă apropiată a declarat pentru E! News pe 2 iunie că Shiloh și-a angajat propriul avocat pentru a se ocupa de acest caz, scrie eonline.com.

Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

La o săptămână după ce Shiloh a spus că vrea să renunțe la numele „Pitt”, o sursă apropiată actorului le-a spus jurnaliștilor că tatăl celor șase copii este „la curent cu această situație și supărat” după decizia fiicei.

Știe despre asta și este supărat că Shiloh a renunțat la numele lui de familie. El nu a simțit niciodată mai multă bucurie decât atunci când s-a născut ea. Întotdeauna și-a dorit o fiică”, spune sursa.

Ea nu este primul dintre cei șase copii ai actorilor care omite numele de familie al tatălui său. Sora ei, Zahara, în vârstă de 19 ani, a intrat într-o frăție la Spelman College în noiembrie anul trecut, unde s-a prezentat ca Zahara Marley Jolie în timpul ceremoniei de inițiere.

În plus, mai multe instituții au raportat luna trecută că numele fiicei mai mici a Angelinei și a lui Brad, Vivienne, este creditat ca fiind „Vivienne Jolie” în caietul de afiș al noului musical de pe Broadway The Outsiders, pe care adolescenta de 15 ani a ajutat-o să îl producă împreună cu mama ei.

Angelina,  care îi mai împarte cu Brad pe fiii Maddox, 22 de ani, Pax, 20 de ani, și pe Knox, geamănul lui Vivienne – și-a adăugat ea însăși Pitt la numele de familie, după căsătoria lor din 2014.

În 2019, la mai bine de doi ani după ce a cerut divorțul de actorul din Fight Club, ea a revenit la numele de familie Jolie, când judecătorul a semnat o hotărâre bifurcată care i-a declarat pe cei doi singuri din punct de vedere legal.

Cei doi au continuat să se lupte în continuare pentru custodia copiilor lor minori și sunt implicați, de asemenea, într-o dispută separată cu privire la vinăria lor franceză Château Miraval.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Într-un document depus la tribunal pe 4 aprilie de Angelina în legătură cu acest din urmă caz, ea a susținut că Brad a fost abuziv fizic cu ea înainte de un incident din septembrie 2016, în timpul unei călătorii cu avionul privat al familiei, în care l-a acuzat că și-a îndreptat „abuzul fizic și asupra copiilor” pentru prima dată.

În timp ce Angelina și Brad și-au ținut în mare parte copiii departe de lumina reflectoarelor când erau mai tineri, în ultimii ani, copiii s-au alăturat ocazional mamei lor la evenimente ale celebrităților.

Tags: Brad PittShilohShiloh Nouvel Jolie
Diverse