Simona Halep s-ar iubi cu un magnat cu 30 de ani mai în vârstă

Publicat:

Simona Halep s-ar iubi cu un magnat cu 30 de ani mai în vârstă

Recent, au apărut unele fotografii în spațiul public, în care Dorin Mateiu stă alături de Simona Halep. Pozele cu cei doi au stârnit un interes major, speculațiile cu privire la o relație de dragoste întreținută de aceștia făcându-și apariția.

Dorin Mateiu este un cunoscut om de afaceri din România. În prezent, ocupă locul 110 în TOP 300 Capital al celor mai bogați români, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Preţurile mondiale la alimente au crescut în aprilie, pentru a doua lună la rând: Scumpiri la carne și cereale

Bărbatul despre care s-a scris că este într-o relație cu Simona Halep are o avere de 70 de milioane de euro!

În ultimele săptămâni, zvonurile despre starea sentimentală prin care trece Simona Halep au fost alimentate și de sportivă. „Simo” a postat pe rețelele sociale fotografii cu buchete de trandafiri, exprimând zâmbete uluitoare. Aceste detalii i-au făcut pe fanii sportivei să considere că este într-o relație cu cineva.

Ulterior, au apărut în mediul online pozele cu Dorin Mateiu și Simona Halep, despre care am amintit anterior. După cum era de așteptat, controversele nu au întârziat să apară. Mateiu are vârsta de 57 de ani, fiind mult mai mare decât celebra tenismenă.

Cei doi au fost surprinși la restaurant, iar modul în care interacționau indică faptul că s-ar fi putut înfiripa o poveste de dragoste între ei.

Zvonurile curg în continuare. S-a spus despre cei doi că ar fi fost văzuți împreună și în Dubai sau Miami.

  • „Regele mezelurilor din Transilvania”, după cum este poreclit omul de afaceri, are o avere colosală, de 70 de milioane de euro.

Citește și: STUDIU/ În Republica Moldova, cel mai mult migrează persoanele de la 25 la 34 de ani. Ce spun experții

Contactat de către prosport.ro, Dorin Mateiu și-a exprimat poziția cu privire la apariția informațiilor despre posibila relație dintre el și Simona Halep. În ciuda tuturor detaliilor care ar putea indica o poveste de iubire, omul de afaceri a negat totul.

„Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva. Eu am invitat-o (n.r. – la restaurant). De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”, a declarat Dorin Mateiu, conform sursei precizate anterior.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rusia a început o revizuire a doctrinei sale nucleare

Rusia a început o revizuire a doctrinei sale nucleare Rusia a anunţat marţi iniţierea unei revizuiri a doctrinei sale nucleare, având în vedere deteriorarea situaţiei...

Justin Timberlake a fost eliberat. Artistul fusese arestat la New York pentru conducere sub influența alcoolului

Justin Timberlake a fost eliberat. Artistul fusese arestat la New York pentru conducere sub influența alcoolului Cântărețul american Justin Timberlake a apărut încătușat în fața...

Oamenii de ştiinţă au surprins momentul în care o gaură neagră supermasivă şi latentă s-a trezit la viaţă

Oamenii de ştiinţă au surprins momentul în care o gaură neagră supermasivă şi latentă s-a trezit la viaţă În centrul galaxiei Calea Lactee se află...

Reuters: Pentagonul a desfăşurat o campanie de influenţare împotriva vaccinării anticovid în Filipine

Reuters: Pentagonul a desfăşurat o campanie de influenţare împotriva vaccinării anticovid în Filipine Armata americană a desfăşurat o operaţiune - rămasă până acum secretă -...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.