Slusari îl acuză pe ministrul Spînu de toate relele Moldovei

Publicat:

Slusari îl acuză pe ministrul Spînu de toate relele Moldovei

Președintele Asociației „Forța Fermierilor” lansează noi acuzații la adresa ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, despre care spune că se află în fruntea unui grup restrâns de persoane care conduce, de facto, PAS și care este „deprins cu metodele lui Filat și Plahotniuc”.

Slisari își varsă amarul pe pagina sa de socializare, după ce săptămâna trecută, membrii Asociației pe care o conduce au organizat un nou protest cu tractoare și bălegar în centrul capitalei.


Citește și: Sunt sau nu politizate protestele fermierilor. Opinia expertului

„La 2,5 ani după alegeri parlamentare avem tablou trist…”, scrie fostul vicepreședinte al Parlamentului, care se referă la economia digitalizată „pe brânci”, distrugerea producătorilor autohtoni și fermierilor mici și mijlocii, la reforma justiției în stagnare și nu numai.

„Despre lupta cu contrabanda, monopoluri și scheme guvernare cam a uitat. Prietenii lui Plahotniuc al de Nichiforciuc și Vaja Jhashi sunt tot mai dragi pentru unii demnitari de stat. Veniturile bugetare scad, însă cheltuielile sociale cresc. Reforma ajutorului social bate pasul pe loc”, consideră Slusari.

În această ordine de idei, Alexandr Slusari îndeamnă toate partidele extraparlamentare autentice proeuropene și naționale să „treacă peste rânză și se unească”.

„Este unica șansa de a păstra vectorul european, care real este în pericol”. Consideră Slusari.

Nu este pentru prima dată când fostul vicepreședinte al Legislativului de la Chișinău lansează acuzații dure la adresa PAS și personal a ministrului Andrei Spînu. În ultima sa intervenție la acest subiect, Slusari spunea că orice alt ministru „cu asemenea „palmares” demul ar fi zburat din Guvern”.

La rândul său, ministrul Andrei Spînu nu a făcut, deocamdată, niciun comentariu referitor la declarațiile lui Slusari.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Casa Albă, avertizată timpuriu cu privire la riscul de crime de război israeliene în Gaza (Reuters)

Casa Albă, avertizată timpuriu cu privire la riscul de crime de război israeliene în Gaza (Reuters) În octombrie anul trecut, când Israelul a lansat raiduri...

Igor Grosu: „Planul nostru este să construim în continuare un sistem de sănătate modern”

Igor Grosu: „Planul nostru este să construim în continuare un sistem de sănătate modern” Președintele Parlamentului, Igor Grosu, i-a felicitat pe medici, asistenți medicali, conducători...

Proprietarul Louis Vuitton încheie un contract de sponsorizare pe 10 ani cu Formula 1

Proprietarul Louis Vuitton încheie un contract de sponsorizare pe 10 ani cu Formula 1 Gigantul francez de lux LVMH a încheiat un contract de sponsorizare...

Târguri cu produse autohtone în toate sectoarele capitalei

Târguri cu produse autohtone în toate sectoarele capitalei În acest week-end, chişinăuienii și vizitatorii capitalei sunt invitaţi la iarmaroace şi la târguri cu mărfuri şi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.