Slusari îl acuză pe ministrul Spînu de toate relele Moldovei

Publicat:

Slusari îl acuză pe ministrul Spînu de toate relele Moldovei

Președintele Asociației „Forța Fermierilor” lansează noi acuzații la adresa ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, despre care spune că se află în fruntea unui grup restrâns de persoane care conduce, de facto, PAS și care este „deprins cu metodele lui Filat și Plahotniuc”.

Slisari își varsă amarul pe pagina sa de socializare, după ce săptămâna trecută, membrii Asociației pe care o conduce au organizat un nou protest cu tractoare și bălegar în centrul capitalei.


Citește și: Sunt sau nu politizate protestele fermierilor. Opinia expertului

„La 2,5 ani după alegeri parlamentare avem tablou trist…”, scrie fostul vicepreședinte al Parlamentului, care se referă la economia digitalizată „pe brânci”, distrugerea producătorilor autohtoni și fermierilor mici și mijlocii, la reforma justiției în stagnare și nu numai.

„Despre lupta cu contrabanda, monopoluri și scheme guvernare cam a uitat. Prietenii lui Plahotniuc al de Nichiforciuc și Vaja Jhashi sunt tot mai dragi pentru unii demnitari de stat. Veniturile bugetare scad, însă cheltuielile sociale cresc. Reforma ajutorului social bate pasul pe loc”, consideră Slusari.

În această ordine de idei, Alexandr Slusari îndeamnă toate partidele extraparlamentare autentice proeuropene și naționale să „treacă peste rânză și se unească”.

„Este unica șansa de a păstra vectorul european, care real este în pericol”. Consideră Slusari.

Nu este pentru prima dată când fostul vicepreședinte al Legislativului de la Chișinău lansează acuzații dure la adresa PAS și personal a ministrului Andrei Spînu. În ultima sa intervenție la acest subiect, Slusari spunea că orice alt ministru „cu asemenea „palmares” demul ar fi zburat din Guvern”.

La rândul său, ministrul Andrei Spînu nu a făcut, deocamdată, niciun comentariu referitor la declarațiile lui Slusari.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Descoperirea unui nou hormon explică monogamia

Descoperirea unui nou hormon explică monogamia Şoarecele oldfield are un tip unic de celulă suprarenală, care produce hormonul 20⍺-OHP, necunoscut până acum la şoareci. Hormonul...

Goldman Sachs caută să extindă liniile de credit pentru capital privat

Goldman Sachs caută să extindă liniile de credit pentru capital privat Banca americană de investiții Goldman Sachs intră pe piața împrumuturilor pentru fondurile de capital...

ADN-ul lui Alain Delon solicitat într-o instanţă elveţiană pentru a determina o posibilă paternitate

ADN-ul lui Alain Delon solicitat într-o instanţă elveţiană pentru a determina o posibilă paternitate Fiica lui Ari Boulogne, a cărui paternitate Alain Delon nu a...

Mbappe a plătit o jumătate de milion de euro pe un portret al lui Pele

Mbappe a plătit o jumătate de milion de euro pe un portret al lui Pele Atacantul francez Kylian Mbappe a cumpărat, în cadrul unei licitaţii...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.