Şoferii din Chișinău sunt încurcaţi de pista pentru bicicliști

Publicat:

Şoferii din Chișinău sunt încurcaţi de pista pentru bicicliști

Decizia autorităților de la Chișinău de a adăuga pe strada 31 august o bandă pentru bicicliști și trotinete din contul uneia dintre benzile pentru automobile este criticată de mai mulți locuitori al Capitalei. Potrivit șoferilor, în această zonă se formează tot mai des ambuteiaje.

Prin urmare, locuitorii Chișinăului au solicitat autorităților să scoată pista pentru bicicliști sau să o îngusteze și să formeze astfel o bandă și jumătate, transmite tv6.md. 


Citeşte şi: Ultimele veşti despre moldovenii blocați în Egipt – Stiripesurse.md

Drept răspuns, Ion Ceban a scris pe pagina sa de Facebook că mereu au fost și vor fi critici din partea oamenilor. De asemenea, potrivit Direcției Generale Mobilitate Urbană Chișinău, până acum nu a fost recepționată nicio plângere din partea locuitorilor orașului cu privire la problema respectivă.

Cu toate acestea, unii locuitori ai Capitalei susțin că și bicicliștilor trebuie să li se ofere posibilitatea de a se deplasa, însă totul trebuie făcut în așa mod, încât să fie comod pentru toată lumea.

Şoferii din Chișinău sunt încurcaţi de pista pentru bicicliști

Amintim că la data de 27 septembrie, Primăria municipiului Chișinău a anunțat că pe strada 31 August 1989 din Capitală au fost inițiate lucrările de montare a delimitatoarelor pentru pista de cicliști.

Şoferii din Chișinău sunt încurcaţi de pista pentru bicicliști

Acțiunile au fost realizate în cadrul Pachetului II al proiectului „Reabilitarea străzilor centrale și modernizarea iluminatului public al centrului municipiului Chișinău”, finanțat de BERD și BEI.

Cu toate acestea, la scurt timp, strada 31 august a devenit o adevărată provocare pentru autospeciale, deoarece ea nu a fost adaptată pentru acestea.

Recent, Ion Ceban a publicat pe pagina sa de Facebook imagini pe care a reușit să le surprindă pe strada 31 august 1989 din Chișinău, unde o persoană în scaun cu rotile se deplasează pe pista pentru bicicliști. „Doar pentru această persoană trebuie să facem o bandă. Sunt profund impresionat”, a spus acesta.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Patrick Turner, numit reprezentant al NATO în Ucraina

Patrick Turner, numit reprezentant al NATO în Ucraina Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anunţat miercuri numirea britanicului Patrick Turner în calitate de reprezentant...

Peste 50 de milioane de euro vor fi investiți pentru reabilitarea energetică a circa 50 de școli

Peste 50 de milioane de euro vor fi investiți pentru reabilitarea energetică a circa 50 de școli Peste 50 de milioane de euro vor fi...

Putin cere controlarea minării de criptomonede, ca urmare a consumului ridicat de electricitate

Putin cere controlarea minării de criptomonede, ca urmare a consumului ridicat de electricitate Preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri asupra "creşterii necontrolate" a consumului...

Siegfried Mureșan: Parlamentul European solicită sprijin pentru R. Moldova în procesul de aderare

Siegfried Mureșan: Parlamentul European solicită sprijin pentru R. Moldova în procesul de aderare Parlamentul European a adoptat astăzi, cu largă majoritate, o rezoluție „prin care...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.