Soţia lui Netanyahu a fost INCULPATĂ într-un dosar de fraudă

Publicat:

Soţia premierului israelian Benjamin Netanyahu, Sara Netanyahu, a fost inculpată joi de fraudă, în cadrul unei anchete cu privire la deturnări de fonduri publice, a anunţat Ministerul israelian al Justiţiei, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Cazul vizează cheltuirea a 100.000 de dolari din fonduri publice pe mese la reşedinţa oficială de la Ierusalim a şefului Guvernului, precizează ministerul într-un comunicat.


Citeşte şi: Panama Papers ‘explodează’ cu nume noi. Messi şi Cartier sunt cap de listă

Aceste comenzi au fost fcute la restaurante – ceea ce contravine unor reglemtări care interzic o asemenea practică dacă la reşedinţă este angajat un bucătar.

Sara Netanyahu, în vârstă de 59 de ani, a fost inculpată de fraudă în formă agravantă şi de abuz de încredere, potrivit actului inculpării, comunicat presei de Ministerul Justiţiei.

Premierul Benjamin Netanyahu – el însuşi pătat într-o serie de dosare de corupţie, a denunţat drept absurde şi lipsite de fundament acuzaţiile formulate împotriva soţiei sale.

Citeşte şi: Un jurnalist german a fost ridicat de jandarmi în timpul protestului din Piața Victoriei

În acest caz, cunoscut sub numele de ”scandalul mâncării comandate”, procurorii o acuză pe Sara Netanyahu că a folosit fraudulos banii statului pentru a plăti mese în valoare de 100.000 de dolari la reşedinţa premierului în perioada 2010-2013, potrivit CNN.

Sara Netanyahu a plătit, tot ilegal, aproximativ 10.000 de dolari unor bucătari-şefi privaţi, o acuză procurorii, potrivit postului american.

Ea a negat în mod repetat că ar fi făcut ceva ilegal.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Netanyahu în luptă cu armata israeliană (editorial)

Netanyahu în luptă cu armata israeliană Sara Netanyahu a acuzat săptămâna trecută la o întâlnire privată cu familiile ostaticilor că șefii armatei israeliene (IDF) încearcă...

CNN: Războaie pentru energie se vor desfășura sub apă. Rusia se pregătește

CNN: Războaie pentru energie se vor desfășura sub apă. Rusia se pregătește Cererea de energie electrică este în creștere, iar tot mai multe țări încearcă...

Vulgarizarea patriotismului, rețeta Simion-Șoșoacă

Vulgarizarea patriotismului, rețeta Simion-Șoșoacă Prima și cea mai importantă lecție a alegerilor locale și europarlamentare este confiscarea patriotismului de către partidele extremiste AUR și SOS,...

Chiar urmează să ne drogăm copiii ca să nu se mai îngrașe în halul acesta?

Chiar urmează să ne drogăm copiii ca să nu se mai îngrașe în halul acesta?   În loc să încercăm să ne schimbăm groaznicul sistem alimentar...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.