Tauber îl denunță pe Galbur la Procuratură. Pretinde că a fost insultată

Publicat:

Tauber îl denunță pe Galbur la Procuratură. Pretinde că a fost insultată

Deputata Marina Tauber depune o plângere la Procuratură pe numele președintelui Partidului Național Moldovenesc, Dragoș Galbur.

Citește și: Usatîi pledează pentru introducerea pedepsei cu moartea


Tauber, care între timp s-a pomenit la conducerea blocului pro-rus „Pobeda”, copt la Moscova sub conducerea fugarului penal, Ilan Șor, și care ea însăși este cercetată penal pe câteva capete de acuzare, s-a supărat pe Galbur care a comentat evenimentul din Moscova.

„Cu oligarhii fugari și cu slugile Rusiei la Chișinău trebuie de procedat exact cum a procedat Israelul cu organizatorii masacrului de la Olimpiada din Munchen, din 1972. Altă soluție nu văd”, este fraza care a scos-o din sărite pe deputata fără imunitate, Marina Tauber.

„În esență, a spus: parlamentarii din opoziție ar trebui să fie nimiciți fizic. Astfel de declarații sunt inacceptabile… Solicităm autorităților să condamne public această declarație. Depunem o cerere la procuratură și ne așteptăm ca acest caz să facă obiectul unei anchete corespunzătoare”, a ripostat Tauber.

Precizăm că duminică, 21 aprilie, mai mulți politicieni declarați de stânga au creat blocul „Pobeda” în cadrul unei ceremonii festive la Moscova. Lider al blocului a fost desemnat fugarul Ilan Șor, condamnat în Moldova la 15 ani de pușcărie. Din conducerea blocului mai fac parte toți deputații, care au intrat în parlament pe listele fostului partid „ȘOR”, care a fost scos în afara legii, foștii deputați socialiști, care au migrat la „Renașterea” – Vasile Bolea și Alexandr Suhodolskii, reprezentanți ai formațiunilor  „Renașterea” și „Șansa”. Evident, din aceeași componență face parte și bașcana de la Comrat, Evghenia Guțul, care a vorbit din nou, la Moscova, despre eventualitatea declarării independenței Găgăuziei față de R. Moldova.

„Cozile de topor și trădătorii Republicii Moldova și-au dat astăzi întâlnire la Moscova, acolo unde au format Blocul politic Victoria (Pobeda), condus de Ilan Șor, sub oblăduirea serviciilor speciale ale Federației Ruse.  În sfârșit, Șor și-a reunit toate partidele căpușe într-o singură structură politică”, comenta ieri liderul PNM, Dragoș Galbur.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cannes 2024: Regizorul Yorgos Lanthimos spune că lumea e mai ciudată decât filmele sale

Cannes 2024: Regizorul Yorgos Lanthimos spune că lumea e mai ciudată decât filmele sale Regizorul Yorgos Lanthimos, prezent sâmbătă la Festivalul de Film de la...

VIDEO – Rapperul Sean ‘Diddy’ Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită

VIDEO -  Rapperul Sean 'Diddy' Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită O înregistrare video din 2016 îl arată pe Sean...

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului ‘Call of Duty’ pe un serviciu de abonament

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului 'Call of Duty' pe un serviciu de abonament Microsoft intenţionează să lanseze următoarea ediţie a jocului video ”Call...

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.