Tauber: PAS este un recordman în ceea ce privește numărul de deplasări

Publicat:

Tauber: PAS este un recordman în ceea ce privește numărul de deplasări

„Deputații PAS cheltuiesc sume mari de bani pentru deplasări în străinătate. Raționalitatea acestor călătorii este discutabilă.” Declarația aparține Marinei Tauber, după ce Promo-LEX a publicat un raport în care se arată că deputații guvernării au cheltuit peste 4 milioane de lei pentru deplasări în 2023. Lider la capitolul cheltuieli este președintele parlamentului Igor Grosu.

„Cel mai frecvent membrii partidului de guvernământ au călătorit în SUA. Urmează apoi țările Europei. Ați mers acolo să vă închinați și să primiți noi indicații prețioase? Unde sunt atunci rezultatele? Îndatorarea și mai mare a țării? Acesta este rezultatul?”, a declarat deputatul fracțiunii partidului „ȘOR” Marina Tauber, potrivit paranteze.md.


Citește și : Liderul de onoare al democraților atenționează despre „sfârșitul” PSDE

Partidul de guvernământ este un recordman în ceea ce privește numărul de deplasări. Cheltuielile lor de deplasare sunt în continuă creștere. Tauber spune că aceste călătorii nu ar trebui să fie plătite de cetățeni.

“Nu sunt rezultate – nu irosiți banii bugetului (a se citi: ai poporului). Mergeți la Statuia Libertății pe propria cheltuială pentru a o admira.

Regimul Sandu – PAS își bate deja joc în mod deschis de alegătorii săi și de întreaga țară. Este clar: țara se află într-o situație de criză – trebuie să fii mai modest. Mai mult decât atât, tocmai această criză ar trebui (dacă ești un politician și patriot normal) să te împingă să lucrezi mai eficient, să muncești mai mult. Dar PAS nu face decât să saboteze activitatea normală a parlamentului”, consideră Tauber.

Citește și : Grosu anunță o nouă inițiativă legislativă după ultima decizie a CC

De asemenea, Tauber spune că PAS împiedică activitatea constructivă a organului legislativ, organizează procesul de vot cu numeroase încălcări, respinge orice propunere a opoziției.

„Și iată rezultă că partidul de guvernământ, deși e plătit din banii poporului, refuză să muncească și îi împiedică și pe alții – doar călătorește să se închine la Statuia Libertății. Și irosește banii publici”, a menționat Marina Tauber.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Curg amenzile la Consiliul Audiovizualului: Trei furnizori de servicii TV și unul de radio, sancționați

Curg amenzile la Consiliul Audiovizualului: Trei furnizori de servicii TV și unul de radio, sancționați Fondatorii posturilor „Gold TV”, „MBC” și „Drive FM” au fost...

Debarcaderul din Sevastopol, unde se afla nava rusă „Ciclone”, a fost lovită de trei rachete ATACMS

Debarcaderul din Sevastopol, unde se afla nava rusă „Ciclone”, a fost lovită de trei rachete ATACMS Trei rachete ATACMS au lovit pe 19 mai un...

Selecționerul echipei naționale de fotbal a R.Moldova a anunțat lotul final pentru meciurile amicale din iunie

Selecționerul echipei naționale de fotbal a R.Moldova a anunțat lotul final pentru meciurile amicale din iunie Selecționerul echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova, Sergiu...

Un tânăr din Moscova, amendat pentru că şi-a vopsit părul în culorile drapelului ucrainean

Un tânăr din Moscova, amendat pentru că şi-a vopsit părul în culorile drapelului ucrainean Un tânăr din Moscova, care avea părul vopsit în mai multe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.