X

Taylor Swift, onorată pe Aleea Celebrităţilor din oraşul german Gelsenkirchen

Taylor Swift, onorată pe Aleea Celebrităţilor din oraşul german Gelsenkirchen

Oraşul Gelsenkirchen, din vestul Germaniei, a dezvelit o plachetă în onoarea lui Taylor Swift pe Aleea Celebrităţilor, informează DPA.

Cantautoarea americană, care se alătură astfel legendarului fotbalist Rudi Assauer şi scriitoarei Ilse Kibgis, este onorată înaintea celor trei concerte pe care urmează să le susţină în oraşul de pe Ruhr miercuri, joi şi vineri, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Placheta a fost dezvelită de edilul Karin Welge în cadrul unei ceremonii care a avut loc marţi. ”Am spus că vom avea trei zile grozave dedicate lui Swift aici în Gelsenkirchen”, a spus Welge ”pentru că ea este cea mai faimoasă”.

Până acum, Aleea Celebrităţilor din Gelsenkirchen a fost rezervată personalităţilor locale, dar megastarul Swift reprezintă o excepţie. Este, cu toate acestea, doar o excepţie temporară întrucât piatra va fi îndepărtată după cele trei concerte din cadrul Eras Tour.

Placa de pavaj în onoarea lui Taylor Swift este una din multele atracţii pe care Gelsenkirchen le oferă fanilor cântăreţei.

Miercuri, când primii Swifties (denumirea neoficială a fanilor cântăreţei Taylor Swift – n.red.) vor sosi la gară vor fi întâmpinaţi de majorete. În plus faţă de Aleea Celebrităţilor, vor exista alte locuri în centrul oraşului unde fanii pot face fotografii – spre exemplu o imagine 3D a artistei cu o suprafaţă de 90 de metri pătraţi.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Atracţia principală a programului este o petrecere în aer liber intitulată ”Taylor Town”, care va include program karaoke, spectacole şi un stand pentru tatuaje.

Oraşul Gelsenkirchen, care şi-a schimbat până şi denumirea în ”Swiftkirchen”, aşteaptă circa 200.000 de fani la cele trei concerte – echivalentul a aproape patru cincimi din populaţia oraşului. În Germania, Swift va mai concerta în Hamburg şi Munchen.

Tags: Aleea CelebrităţilorGelsenkirchenTaylor Swift
Diverse