Tesla recheamă în service aproape 4.000 de vehicule Cybertruck

Publicat:

Tesla recheamă în service aproape 4.000 de vehicule Cybertruck

Tesla recheamă în service 3.878 de vehicule Cybertrucks pentru a remedia o plăcuță a pedalei de accelerație care se poate desprinde și se poate bloca în garnitura interioară.

Conform Administrației Naționale pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi din SUA (NHTSA), o pedală de accelerație blocată ar putea face ca vehiculul să accelereze neintenționat, crescând riscul unui accident, notează Reuters, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : 34.049 de palestinieni ucişi în Gaza de la începutul ofensivei Israelului la 7 octombrie (Ministerul Sănătăţii enclavei)

Tesla a început livrările camionetei sale electrice Cybertruck la sfârșitul anului trecut, după o întârziere de doi ani din cauza unor probleme de producție și a constrângerilor legate de aprovizionarea cu baterii.

Acțiunile companiei au scăzut vineri cu aproape 3%, adăugându-se la seria de cinci ședințe de pierderi în care acțiunile au pierdut aproximativ 14%.

Tesla va înlocui sau va repara ansamblul pedalei de accelerație, iar proprietarii vor fi notificați prin scrisori trimise prin poștă în iunie, a precizat NHTSA.

Citește și : Zelenski insistă: Vrem aparare aeriană și avioane! Acum!

În primul trimestru al anului 2024, producătorul de vehicule electrice a avut trei rechemări în service care au afectat aproximativ 2,4 milioane de vehicule.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Spania a recunoscut oficial statul Palestina

Spania a recunoscut oficial statul Palestina Guvernul spaniol a adoptat marţi, în cadrul unei reuniuni a Consiliului de Miniştri, un decret prin care recunoaşte oficial...

7 000 de euro și „s-a rezolvat cu poliția”. Un bărbat a fost reținut pentru trafic de influență

7 000 de euro și „s-a rezolvat cu poliția”. Un bărbat a fost reținut pentru trafic de influență Un bărbat din capitală  a fost reținut în...

Victor Chironda nu-l cruţă pe Ceban: ‘A scufundat orașul în datorii’!

Victor Chironda nu-l cruţă pe Ceban: 'A scufundat orașul în datorii'! Consilierul municipal Victor Chironda vine cu noi critici față de primarul de Chișinău, Ion...

Programul Prima Casă Plus devine accesibil din iulie

Programul Prima Casă Plus devine accesibil din iulie Programul Prima Casă Plus devine accesibil din luna iulie curent. Citește și: Încă o parohie a trecut la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.