Ţigări de contrabandă produse în ţara noastră (VIDEO)! Trei inşi au fost reţinuţi

Publicat:

Ţigări de contrabandă produse în ţara noastră! Trei inşi au fost reţinuţi

Trei membri ai unui grup infracțional au fost reținuții de ofițerii SIS și procurorii PCCOCS, după ce au fost prinși cu o captură de 127.000 țigări și 8.000.000 pachete de ambalare.

Potrivit informațiilor, produsele de tutungerie au fost ridicate dintr-o fabrică clandestină din raza Chișinăului și erau destinate contrabandei spre Ucraina, transmite Știri.md.


Citeşte şi: Putin nu uită şi nu iartă! Avionul în care se afla Prigojin S-A PRĂBUŞIT în Rusia! – Stiripesurse.md

Schema a fost documentată de oamenii legii timp de trei luni, după care au urmat perchezițiile, desfășurate într-un imobil specializat în prelucrarea tutunului finit pentru țigări, la domiciliile persoanelor reținute, precum și la alte depozite clandestine unde erau stocate consumabile și materie primă destinate producerii țigărilor. În imobile au fost depistate trei linii de producere a țigărilor care asigurau întregul proces (fărâmițarea, fermentarea tutunului, producerea și ambalarea țigărilor). Suplimentar, au fost ridicate circa două tone de tutun finit/fermentat pentru fabricarea țigărilor.

Ţigări de contrabandă produse în ţara noastră! Trei inşi au fost reţinuţi

Cei trei bărbați au vârste de 34, 49 și 58 de ani și aveau atribuite diferite sarcini: responsabilul de gestionarea procesului de producere, unul din organizatorii schemei ilicite și inginerul care asigura funcționarea utilajelor.

În urma reținerii acestora, procurorii PCCOCS au obținut la judecătorul de instrucție aplicarea arestului preventiv, pentru 30 de zile, în privința a doi din aceștia, urmând ca instanța să examineze și al treilea demers.

Investigațiile continuă, inclusiv în privința altor membri care ar fi implicați în activitatea ilicită, timp în care aceștia beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Spania şi Argentina sunt ‘la cuţite’! La mijloc se află soţia premierului iberic

Spania şi Argentina sunt 'la cuţite'! La mijloc se află soţia premierului iberic Ministrul afacerilor externe spaniol Jose Manuel Albares a anunţat luni că l-a...

Un bărbat de 71 de ani a dispărut la Bălți

Un bărbat de 71 de ani a dispărut la Bălți Un bărbat de 71 de ani din Bălți este de negăsit. Poliția solicită sprijinul...

Ani grei de închisoare pentru un rus care a vrut să dea foc unor birouri militare

Ani grei de închisoare pentru un rus care a vrut să dea foc unor birouri militare O instanţă din Rusia l-a condamnat luni la 25...

Retragerea forţelor americane din Niger a început şi se va încheia cel târziu pe 15 septembrie

Retragerea forţelor americane din Niger a început şi se va încheia cel târziu pe 15 septembrie Retragerea forţelor americane din Niger, o cerinţă a regimului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.