Trenul GROAZEI la Chicago: Patru călători au fost împuşcaţi mortal!

Publicat:

Trenul GROAZEI la Chicago: Patru călători au fost împuşcaţi mortal!

Patru persoane au fost împuşcate mortal luni într-un tren la periferia oraşului Chicago, în nordul Statelor Unite, a anunţat poliţia locală, raportând arestarea unui suspect, notează AFP, potrivit stiripesurse.ro.

Poliţia, alertată de un apel la serviciile de urgenţă foarte devreme într-o zi de sărbătoare în Statele Unite, a precizat că a descoperit cele patru victime în staţia Forest Park, punctul terminus al liniei albastre.


Citeşte şi: Alina Kabaeva, partenera lui Putin, și călătoriile relaxate la Torino și Milano înainte de invadarea Ucrainei – Stiripesurse.md

Trei persoane au fost declarate moarte la sosirea serviciilor de urgenţă, iar a patra a murit la spital.

Trenul GROAZEI la Chicago: Patru călători au fost împuşcaţi mortal!

“Victimele erau toate pasageri ai acestui tren”, a declarat şeful adjunct al poliţiei din Forest Park, Christopher Chin, într-o conferinţă de presă.

Un suspect a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere video şi a fost arestat în cursul dimineţii, a adăugat el. “A fost găsită o armă”, a subliniat Chin.

Statele Unite deplâng un număr foarte ridicat de decese cu arme de foc în comparaţie cu alte ţări dezvoltate. Fenomenul se explică prin proliferarea armelor individuale: un adult din trei deţine cel puţin o armă şi aproape un adult american din doi trăieşte într-o casă în care există o armă.

În iunie, chirurgul general al Statelor Unite, Vivek Murthy, a proclamat violenţa cu arme de foc drept “criză urgentă de sănătate publică”, subliniind în special că, din 2020, aceasta a devenit principala cauză de deces în rândul copiilor şi adolescenţilor americani, în faţa accidentelor rutiere.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Surpriză majoră: Moldova a devansat Rusia la salariul mediu

Moldova a devansat Rusia la salariul mediu Salariul mediu brut în Moldova a depășit pentru prima dată în istorie pe cel din Rusia, ajungând la...

Carburanți: Benzina se mai ieftinește

Carburanți: Benzina se mai ieftinește  Benzina se mai ieftinește, iar prețul motorinei rămâne neschimbat.

Von der Leyen susţine în continuare aderarea ţării nostre la UE: „O investiție în forța și securitatea noastră colectivă”

Von der Leyen susţine în continuare aderarea ţării nostre la UE: „O investiție în forța și securitatea noastră colectivă” La Forumul Strategic de la Bled,...

Curtea de Conturi caută un nou membru

Curtea de Conturi caută un nou membru Președinta Curții de Conturi a Republicii Moldova a anunțat, din data de 02 septembrie 2024, concursul public repetat pentru selectarea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.