Trump a făcut o glumă despre ‘cuptoarele’ naziste în prezența directorilor evrei, spune o fostă angajată la Trump Tower

Publicat:

Trump a făcut o glumă despre ‘cuptoarele’ naziste în prezența directorilor evrei, spune o fostă angajată la Trump Tower

O fostă angajată a unei firme deținute de Donald Trump a susținut public că acesta a făcut odată glume despre „cuptoarele” naziste în timp ce în aceeași cameră se aflau directori evrei.

Barbara Res – inginer principal la construcția Trump Tower și autoare a unei cărți de memorii, Tower of Lies, despre cele aproape două decenii în care a lucrat pentru fostul președinte – a declarat pentru MSNBC că fostul ei șef făcea „remarci ridicole”, scrie The Guardian.


Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

„Tocmai angajasem un manager, un tip german”, a spus Res. „Iar Donald se lăuda printre noi – noi, executivii, eram patru – despre cât de grozav era tipul și că era un adevărat gentleman, și că era atât de ordonat și curat. Și s-a uitat la câțiva dintre directorii noștri, care se întâmpla să fie evrei, și a spus: „Aveți grijă la tipul ăsta – își cam amintește de cuptoare”, știți, și apoi a zâmbit.

„Toată lumea a fost șocată”, a continuat ea. „Nu-mi venea să cred că a spus asta. Dar făcea o glumă despre cuptoarele naziste și despre uciderea oamenilor și așa era el.”

Naziștii din Germania au ucis sistematic peste 6 milioane de evrei în timpul Holocaustului și al celui de-al Doilea Război Mondial și au ars cadavrele multora în cuptoare în lagărele de concentrare.

Povestea lui Res a venit în contextul în care ambele partide încearcă să obțină votul evreilor în alegerile din noiembrie, care se așteaptă să fie o revanșă între Trump și Joe Biden. Acest vot ar putea fi în joc din cauza modului în care Casa Albă a lui Biden a gestionat războiul Israelului împotriva Hamas în Gaza.

Trump a susținut că evreii americani care votează cu democrații urăsc atât Israelul, cât și iudaismul, afirmând că el și partidul său republican sunt mai bine plasați pentru a ajuta la încheierea războiului din Gaza.

Res, care a criticat în trecut tratamentul aplicat de Trump femeilor, a declarat că „îmbrățișarea religiei” de către fostul președinte este „un nonsens absolut”. Ea nu a detaliat, dar în centrul urmăririi penale care a dus recent la condamnarea lui Trump pentru 34 de infracțiuni a fost vorba de banii de șantaj plătiți lui Stormy Daniels, o actriță de filme pentru adulți care a susținut că a avut o relație adulterină cu Trump la începutul căsătoriei acestuia cu Melania Trump.

Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Res i-a oferit sfaturi lui Biden înainte de dezbaterea sa televizată cu Trump, programată pentru joi.

„Mi-aș dori ca Biden să îl provoace și să îl facă să înnebunească, pentru că atunci când înnebunește, este cu adevărat nebun”, a spus Res.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un trib care nu a avut contacte cu exteriorul a ieșit din pădurea din Amazon în căutarea hranei

Un trib care nu a avut contacte cu exteriorul a ieșit din pădurea din Amazon în căutarea hranei Un trib care nu a avut contacte...

O turistă care a mimat un act sexual cu statuia lui Bacchus a stârnit scandal la Florența

O turistă care a mimat un act sexual cu statuia lui Bacchus a stârnit scandal la Florența O turistă fotografiată în timp ce mima un...

Prima cartografiere 3D a inimii până la scară celulară (ESRF)

Prima cartografiere 3D a inimii până la scară celulară (ESRF) Cercetători au realizat prima imagine 3D a două inimi umane, una sănătoasă şi cealaltă bolnavă,...

Lavrov: Rusia este dispusă să coopereze cu ‘orice’ preşedinte al Statelor Unite

Lavrov: Rusia este dispusă să coopereze cu 'orice' preşedinte al Statelor Unite Rusia este dispusă să coopereze cu ”orice” preşedinte al Statelor Unite ”pregătit să...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.