Un atac al Rusiei cu rachete a ucis patru persoane miercuri seara în districtul Odesa (guvernator)

Publicat:

Un atac al Rusiei cu rachete a ucis patru persoane miercuri seara în districtul Odesa (guvernator)

Un atac al Rusiei cu rachete la primele ore ale serii de miercuri a ucis patru persoane, între care o fetiţă de 10 ani, şi a rănit altele şapte în districtul Odesa din sudul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional, citat de Reuters.

Oleh Kiper a indicat pe aplicaţia de mesagerie Telegram că unul dintre răniţi se află în stare gravă după ce i-au fost amputate picioarele, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Liderul de onoare al democraților atenționează despre „sfârșitul” PSDE

Echipele de urgenţă se află pe teren, a precizat el, iar “medicii fac tot ce pot”.

Oficialii ucraineni presupun că au fost rachete balistice Iskander-M, care au lovit între orele 18:00 şi 18:30 (15:00-15:30 GMT) şi au avariat, de asemenea, o infrastructură de transport, inclusiv camioane ce staţionau în zonă.

Armata ucraineană a declarat, la rândul său, că atacul pare să fi vizat facilităţi de transport. O staţie de benzină a fost lovită, ceea ce creşte riscul de explozii în zonă.

Acesta este al doilea atac asupra Odesei în ultimele 24 de ore. În noaptea de marţi spre miercuri, Rusia a atacat regiunea Odesei cu drone şi rachete. Ruşii au lovit infrastructura critică, de transport şi logistică, iar doi angajaţi ai unei companii de transporturi au fost răniţi, potrivit Unian.

Citește și : Grosu anunță o nouă inițiativă legislativă după ultima decizie a CC

Odesa, unul dintre cele mai aglomerate porturi din Ucraina, a fost o ţintă frecventă a atacurilor ruseşti în războiul care durează de 25 de luni, notează Reuters.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Scene sângeroase pe o stradă din România: Un bărbat şi-a înjunghiat soţia; femeia a murit la spital

Scene sângeroase pe o stradă din România: Un bărbat şi-a înjunghiat soţia Scene sângeroase pe stradă! Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, în Olt. Femeia a...

Franţa ordonă companiilor industriale să sporească producţia de rachete antiaeriane Aster

Franţa ordonă companiilor industriale să sporească producţia de rachete antiaeriane Aster Ministerul francez al Forţelor Armate a ordonat companiilor industriale ce participă la fabricarea de...

Igor Grosu, la întâlnirea cu vicepreședintele Radei de la Kiev: Vom continua să acționăm uniți

Igor Grosu, la întâlnirea cu vicepreședintele Radei de la Kiev: Vom continua să acționăm uniți Autoritățile legislativelor din Chișinău și Kiev vor continua consolidarea relațiilor,...

Rușii au lovit Odesa cu rachete balistice, opt persoane au fost rănite, Academia Kivalov este în flăcări – OVA

Rușii au lovit Odesa cu rachete balistice, opt persoane au fost rănite, Academia Kivalov este în flăcări – OVA Pe 29 aprilie, ocupanții ruși au...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.