Un avion de luptă s-a prăbuşit în SUA. Şapte oameni de la sol au fost răniţi! – VIDEO

Publicat:

Un avion de luptă F/A-18E Super Hornet al forţelor aeriene ale SUA s-a prăbuşit miercuri dimineaţă în Parcul naţional Death Valley, provocându-le răni minore unui număr de şapte vizitatori, relatează dpa, potrivit agerpres. precizând că nu se cunoaşte încă soarta pilotului.

Prăbuşirea s-a produs în jurul orei locale 10 în zona cunoscută sub numele canionul Star Wars, nu departe de baza aeriană China Lake.


Citește și : Iranul, afectat de sancţiuni, adoptă măsuri pentru redresarea monedei naţionale

“Încercăm încă să lămurim lucrurile. Avem o echipă de căutare şi salvare plecată de la China Lake şi o alta plecată de la baza navală Lemoore, care include un medic”, a declarat lt. cmdr. Lydia Bock.

Deşi nu este o practică obişnuită ca avioanele militare să zboare la altitudine redusă deasupra parcurilor naţionale, situaţia se prezintă diferit în cazul Death Valley.

“Este una dintre principalele atracţii”, a declarat Patrick Taylor, responsabil cu comunicarea în cadrul Parcului naţional Death Valley.

Forţele aeriene şi navale au folosit zona pentru antrenament militar încă de la începutul anilor 1930.

Citeşte şi: Fiul lui Osama ben Laden a murit

Nu se ştie dacă cei care au fost răniţi se aflau în zonă pentru a urmări survolul avioanelor de luptă. Taylor a precizat că în zonă se află şi o parcare şi un loc de odihnă.

“Sunt mulţi oameni care se opresc aici fără nicio legătură cu avioanele”, a spus el.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare Sky News a renunţat la un interviu cu Boris Johnson, după...

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă Nu doar primăvara este un anotimp al florilor, și toamna are propriul farmec și există...

Sute de morţi în câteva ore în Burkina Faso: Al-Qaida a comis unul dintre cele mai grave masacre din ultimele decenii

Sute de morţi în câteva ore în Burkina Faso: Al-Qaida a comis unul dintre cele mai grave masacre din ultimele decenii Până la 600 de...

O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova

  O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova O cetățeană a Republicii Ecuador a primit refuz de intrare în Republica Moldova...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.