Un avion de mărfuri s-a prăbuşit în Alaska

Publicat:

Un avion de mărfuri s-a prăbuşit în Alaska

Un avion de mărfuri s-a prăbuşit marţi în Alaska, cu două persoane la bord, care probabil au murit, au anunţat autorităţile americane, transmite AFP, potrivit stiripesurse.ro.

Accidentul a avut loc în jurul orei 10 dimineaţa în apropierea aeroportului din Fairbanks, oraş din centrul acestui stat situat în extremul nord-vest al continentului american, a explicat poliţia din Alaska într-un comunicat.


Un avion de mărfuri s-a prăbuşit în Alaska

Aparatul avea “două persoane la bord” şi s-a prăbuşit “în râul Tanana”, la mai puţin de zece minute după decolare.

“Avionul a căzut pe un deal abrupt de pe malul râului, unde a luat foc. Nu au fost găsiţi supravieţuitori”, a precizat poliţia.

Citește și : 34.049 de palestinieni ucişi în Gaza de la începutul ofensivei Israelului la 7 octombrie (Ministerul Sănătăţii enclavei)

O fotografie a prăbuşirii furnizată de autorităţi arată copaci în flăcări pe marginea unui râu acoperit de gheaţă, în mijlocul căruia resturile avionului sunt abia perceptibile.

Aparatul era un Douglas DC-4. Creat în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, acest model nu a fost produs de mai bine de treizeci de ani şi în prezent este folosit în principal pentru transportul de mărfuri.

Avionul efectua un zbor pentru a transporta combustibil, a confirmat Consiliul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor din SUA (NTSB). Această agenţie guvernamentală a deschis o anchetă. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Oficial american: Interzicerea uraniului din Rusia ajută SUA să-şi construiască capacitatea de combustibil nuclear

Oficial american: Interzicerea uraniului din Rusia ajută SUA să-şi construiască capacitatea de combustibil nuclear Statele Unite se pregătesc din 2022 pentru posibilitatea ca preşedintele rus...

Guvernul israelian anunţă închiderea Al-Jazeera în statul evreu

Guvernul israelian anunţă închiderea Al-Jazeera în statul evreu Guvernul israelian a "decis în unanimitate" că postul qatarez Al-Jazeera va fi "închis în Israel", a anunţat...

Noaptea de Înviere, patru bebeluși s-au născut la o maternitate din Chișinău. Care este starea acestora

Noaptea de Înviere, patru bebeluși s-au născut la o maternitate din Chișinău. Care este starea acestora La spitalul ,,Gheorghe Paladi” din Chișinău, în Noaptea Învierii,...

Netanyahu: Israelul nu va accepta un acord cu Hamas care cere încetarea războiului

Netanyahu: Israelul nu va accepta un acord cu Hamas care cere încetarea războiului După zvonurile care au circulat în weekend cu privire la presiuni internaţionale...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.