Un bărbat din Soroca şi-a omorât mama în bătaie

Publicat:

Un bărbat din Soroca şi-a omorât mama în bătaie

Un bărbat de 41 de ani și-a bătut mama până ce aceasta a decedat. Femeia a fost găsită de către fiul său mai mic, la podea, fără suflare.

Potrivit Poliției Republicii Moldova, cazul a fost înregistrat ieri, 3 decembrie, în jurul orei 08:00, la Soroca, transmite Știri.md.


Citeşte şi: Cutremur puternic aproape de Moldova – Stiripesurse.md

Oamenii legii au fost sesizați de către un bărbat de 33 de ani, care a comunicat că a venit în vizită la mama sa de 63 de ani, care locuia în același oraș, însă când a intrat în locuință, a găsit-o pe aceasta la podea, fără suflare.

În cadrul investigațiilor, oamenii legii au stabilit că între femeia decedată și un alt fiu de-al ei, de 41 de ani, s-ar fi iscat un conflict, în rezultatul căruia acesta i-ar fi aplicat mamei mai multe lovituri pe diferite părți ale corpului, în rezultatul cărora femeia a decedat.

Un bărbat din Soroca şi-a omorât mama în bătaie

Ulterior, bărbatul s-a deplasat într-o direcție necunoscută. La scurt timp, însă, oamenii legii l-au reținut pe acesta pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru violență în familie soldată cu decesul victimei. Conform legii penale, persoana vinovată riscă pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Adunarea Parlamentară OSCE salută agenda ambițioasă și fără precedent de reforme a R.Moldova

Adunarea Parlamentară OSCE salută agenda ambițioasă și fără precedent de reforme a R.Moldova Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE)...

Ulianovschi: Mass-media din Moldova are doi candidați la prezidențiale

Ulianovschi: Mass-media din Moldova are doi candidați la prezidențiale În Republica Moldova nu există o mass-media veritabilă, iar banii oferiți de partenerii occidentali pentru ,,libertatea...

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Secretariatul Comunității Energiei susține certificarea independenței Vestmoldtransgaz

Secretariatul Comunității Energiei susține certificarea independenței Vestmoldtransgaz Secretariatul Comunității Energetice susține, în Opinia cu privire la certificarea independenței operatorului sistemului de transport gaze naturale Vestmoldtrangaz...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.