Un câine şi-a regăsit stăpânii după 12 ani

Publicat:

Un câine a fost reunit cu stăpânii săi din California după ce a fost dispărut timp de 12 ani, informează BBC duminică, potrivit agerpres.

Zoey a fost aruncată dintr-un vehicul pe o proprietate rurală de lângă Stockton şi a fost găsită de cineva care a sunat la poliţie, spunând că părea bătrână şi bolnavă.


Citeşte şi: Pfizer RENUNŢĂ la cererea de aprobare a vaccinului său în India – Black News

Un agent al poliţiei animalelor a scanat microcipul câinelui şi a descoperit că acesta era dispărut din 2010.

“Cu siguranţă nu mă aşteptam ca acest lucru să se întâmple vreodată, aşa că sunt foarte încântată”, a declarat Michelle, stăpâna lui Zoey.

Zoey era dispărută de atât de mult timp încât compania care realizase microcipul declarase câinele “decedat” din 2015, a precizat Biroul şerifului din comitatul San Joaquin.

Ofiţerul Brandon Levin, cel care a scanat microcipul lui Zoey, a obţinut datele de contact ale proprietarei sale de la firma de microcipuri şi a constatat că aceasta avea în continuare acelaşi număr de telefon mobil. “Era în stare de şoc total”, a povestit el.

Citeşte şi: Noi desfăşurări de trupe şi vehicule blindate în apropierea Ucrainei – Black News

Zoey a fost găsită la aproximativ 100 de kilometri de locul de unde dispăruse în 2010, casa familiei sale din Lafayette.

“Am luat-o pe ea şi pe sora ei geamănă de la adăpost când aveau şase luni şi a stat la noi aproximativ alte şase. Ne-am dus la magazin pentru circa 20 de minute şi când ne-am întors, ea dispăruse”, a povestit Michelle.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Oscar: Franţa îşi modifică procedura de selecţie la categoria ‘cel mai bun lungmetraj internaţional’

Oscar: Franţa îşi modifică procedura de selecţie la categoria 'cel mai bun lungmetraj internaţional' Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC) din Franţa a decis să modifice...

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa Epic Games, producătorul jocului video ”Fortnite”, a declarat vineri că Apple...

Directorul financiar de la LVMH îndeamnă Europa să rămână unită în contextul disputelor comerciale

Directorul financiar de la LVMH îndeamnă Europa să rămână unită în contextul disputelor comerciale Ancheta demarată de China asupra coniacului european este o reacţie la...

VIDEO – Justin Bieber, spectacol incendiar la nunta miliardarilor în India

VIDEO - Justin Bieber, spectacol incendiar la nunta miliardarilor în India Justin Bieber a oferit un spectacol incendiar la nunta anului, care are loc în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.