Un copil palestinian a murit după ce a fost împușcat în timpul unui raid israelian în Cisiordania

Publicat:

Un băiat palestinian a murit din cauza unei răni prin împușcare la câteva zile după un raid israelian în Cisiordania, potrivit Reuters, informează mediafax.

Un băiat palestinian în vârstă de 12 ani a murit luni după ce la sfârșitul lunii septembrie a fost împușcat de forțele israeliene în timpul unui raid în Cisiordania, a anunțat Ministerul palestinian al Sănătății.


Citește și :  Mai multe explozii puternice au fost auzite în centrul Kievului – VIDEO

Mahmoud Samoudi a fost împușcat în abdomen în timpul unei operațiuni israeliene în Jenin, la 28 septembrie. Atunci, au fost uciși patru palestinieni înarmați și au fost răniți aproximativ 40 de palestinieni.

Luni, mai mulți bărbați au purtat trupul lui Mahmoud Samoudi, acoperit cu un steag palestinian, într-o procesiune funerară.

Armata israeliană a declarat că forțele sale s-au luptat cu bărbați înarmați după ce au apărut revolte în timpul operațiunii sale în zonă și că circumstanțele morții băiatului sunt în curs de examinare.

Vestea morții lui Samoudi a venit după un weekend dificil în Cisiordania, în timpul căruia patru adolescenți palestinieni au fost uciși de forțele israeliene în incidente separate.

Peste 100 de palestinieni din Cisiordania au fost uciși în acest an, cei mai mulți de la sfârșitul lunii martie, de când Israelul a lansat o operațiune militară pentru a opri un val de atacuri de stradă comise de palestinieni în orașele sale.

Citește și : Biden condamnă ‘brutalitatea absolută’ a bombardamentelor ruseşti în Ucraina

Autoritatea Palestiniană, care exercită o autonomie limitată în Cisiordania, a condamnat raidurile, pe care le-a descris ca fiind „crime” împotriva palestinienilor care trăiesc de zeci de ani sub regimul militar israelian.

Luni, Ministerul palestinian de Externe a declarat că a trimis o scrisoare secretarului general al Națiunilor Unite în care solicită organizației să asigure o protecție specială pentru copiii palestinieni.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

China ar putea prelua controlul Taiwanului fără război

China ar putea prelua controlul Taiwanului fără război Experți militari și analiști strategici au emis un avertisment conform căruia China ar putea să preia controlul...

Marxismul e un gulag al minții

Marxismul e un gulag al minții Stânga manipulează politica prin răsturnarea înțelesului unor termeni precum „democrație” și „echitate”. Pe vremea în care încă mai existau două...

Gorilele comuno-socialiste împotriva Victoriei

Gorilele comuno-socialiste împotriva Victoriei „Însă Natalia Morari mai are un as în mânecă, pe lângă cele menționate deja. Ea cunoaște tradițiile moldovenești, știind exact pentru...

Balcanii, dincolo de ce se vede la suprafaţă

Balcanii, dincolo de ce se vede la suprafaţă Balcanii! De obicei începem cu o maximă despre care credem că a fost spusă de Winston Churchill:...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.