Un deputat conservator britanic recunoaşte că a divulgat contactele colegilor deputaţi către o aplicaţie de dating

Publicat:

Un deputat conservator britanic recunoaşte că a divulgat contactele colegilor deputaţi către o aplicaţie de dating

Deputatul conservator britanic William Wragg a recunoscut că a divulgat numerele de telefon al unor colegi deputaţi unui bărbat pe care l-a cunoscut pe o aplicaţie de dating pentru persoane homosexuale, de teamă că acesta va divulga materiale compromiţătoare despre el, potrivit publicaţiei ”The Times” de vineri, relatează EFE.

Wragg, în vârstă de 36 de ani, care este homosexual declarat, a comunicat ziarului că regretă ce s-a întâmplat, după ce mai mulţi parlamentari au raportat că, fără ca ei să fi solicitat, au fost contactaţi pentru a li se cere conţinut intim, cerere la care cel puţin doi au răspuns, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Liderul de onoare al democraților atenționează despre „sfârșitul” PSDE

”Am făcut rău oamenilor pentru că am fost slab. Mi-a fost frică. Mi-e ruşine. Îmi pare atât de rău”, a declarat pentru ziar deputatul partidului de guvernământ din circumscripţia Hazel Grove, în apropiere de Manchester (nordul Angliei).

Wragg a explicat că a furnizat telefoanele unor colegi, majoritatea conservatori, precum şi ale unor membri ai personalului parlamentar şi ale unui jurnalist, unui bărbat pe care l-a cunoscut pe Grindr şi căruia îi trimisese fotografii explicite, temându-se că acesta le va dezvălui.

Aceşti colegi au fost apoi contactaţi de o persoană care se autointitula Charlie sau Abi, care în timp ce flirta cu aceştia, le-a cerut imagini compromiţătoare. Mulţi l-au blocat, dar cel puţin doi dintre ei au răspuns solicitărilor sale, relatează ”Times”.

Citește și : Grosu anunță o nouă inițiativă legislativă după ultima decizie a CC

Poliţia investighează o plângere depusă de unul dintre ei la 19 martie, în timp ce autorităţile parlamentare analizează, de asemenea, problema, avertizând deputaţii şi alţi membri ai personalului să fie prudenţi în comunicările lor.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O biserică atrage tinerii cu liturghii pe tema Taylor Swift

O biserică atrage tinerii cu liturghii pe tema Taylor Swift Biserica din Heidelberg atrage tinerii cu o liturghie pe tema Taylor Swift. Rezultatele au fost...

Biden consideră ‘scandalos’ mandatul de arestare cerut de procurorul CPI împotriva lui Netanyahu

Biden consideră 'scandalos' mandatul de arestare cerut de procurorul CPI împotriva lui Netanyahu Preşedintele american Joe Biden a criticat luni mandatele de arestare cerute de...

Traian Băsescu: Republica Moldova poate adera la UE cu o singură condiție

Traian Băsescu: Republica Moldova poate adera la UE cu o singură condiție Republica Moldova are „o șansă” să devină membră a Uniunii Europene sau chiar...

Moscova îi vizează pe etnicii germani din Rusia într-o nouă companie de propagandă, în căutare de carne de tun

Moscova îi vizează pe etnicii germani din Rusia într-o nouă companie de propagandă, în căutare de carne de tun Rusia a lansat o campanie de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.