Un german a trăit două luni ca-n filme. A fost BLOCAT în aeroport două luni!

Publicat:

Un german care a fost obligat să rămână în zona de tranzit a aeroportului internaţional din New Delhi timp de aproape două luni a reuşit în cele din urmă să se îmbarce marţi într-un avion spre Europa, relatează DPA, potrivit agerpres.

Într-un caz ce aminteşte de filmul ‘Terminalul’, cu Tom Hanks ca protagonist, germanul de 41 de ani se afla în tranzit, dar a rămas blocat pe aeroport după ce India a suspendat cursele aeriene din cauza pandemiei de coronavirus.


Citește și: Peste 80.000 de americani au fost răpuși de coronavirus

Bărbatul, care venea de la Hanoi, a pierdut conexiunea spre Istanbul pe 17 martie.

Germanul, a cărui poveste a apărut luni în presa locală, s-a îmbarcat marţi dimineaţă într-un zbor umanitar spre Amsterdam.

‘Şi-a făcut singur o rezervare la un zbor KML spre Amsterdam. Nu avem idee care îi este destinaţia finală’, a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului, Tushar Makkar.

Potrivit unor responsabili ai securităţii aeroportuare, bărbatul a spus că ar putea avea probleme cu justiţia în ţara sa şi, de aceea, a refuzat să se întoarcă. India nu i-a emis viză după ce le-a declarat autorităţilor că avea cazier.

Surse oficiale de la Berlin au afirmat că guvernul s-a aflat în contact cu bărbatul şi s-a oferit să-l aducă acasă. Sursele nu au confirmat nicio informaţie privind presupuse fapte penale din trecut ale germanului.

Citește și: Un spital COVID-19 a luat foc în Rusia! Cinci pacienți au murit – VIDEO

Pe aeroportul din New Delhi, el şi-a petrecut zilele navigând internet, vorbind cu prieteni şi cu familia la telefon, plimbându-se prin terminal şi interacţionând cu personalul de curăţenie şi de securitate.

‘I-am pus la dispoziţie hrană, apă, haine curate, pastă de dinţi şi alte lucruri esenţiale. A dormit pe paturi, bănci, uneori pe podea’, a relatat un poliţist.

Filmul ‘Terminalul’, regizat de Steven Spielberg şi având premiera în 2004, s-a bazat pe povestea adevărată a unui iranian care a trăit în incinta aeroportului parizian Charles De Gaulle vreme de 18 ani.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Hambarul Europei s-ar putea prăbuși – agricultura românească este în pericol iminent

Hambarul Europei s-ar putea prăbuși - agricultura românească este în pericol iminent Fraţii noştri de peste Prut asigură o treime din toată producția agricolă din...

Soldații ruși din Ucraina trag salve de mitralieră în cinstea zilei lui Putin

Soldații ruși din Ucraina trag salve de mitralieră în cinstea zilei lui Putin Militarii ruși de pe frontul din Ucraina i-au trimis mesaje de felicitare...

Hamas şi Hezbollah anunţă atacuri asupra Israelului, care trimite a treia divizie în Liban

Hamas şi Hezbollah anunţă atacuri asupra Israelului, care trimite a treia divizie în Liban Gruparea palestinană Hamas, susţinută de Iran, a anunţat luni că a...

GNL vor fi necesare timp de decenii pentru a asigura o aprovizionare adecvată cu energie

GNL vor fi necesare timp de decenii pentru a asigura o aprovizionare adecvată cu energie Gazele naturale lichefiate (GNL) vor fi necesare timp de decenii...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.