X

Un imobil vechi din centrul oraşului Toulouse s-a prăbuşit

Un imobil vechi din centrul oraşului Toulouse s-a prăbuşit

Un imobil de trei etaje, evacuat marţi din motive de precauţie, s-a prăbuşit în noaptea de vineri spre sâmbătă în centrul oraşului Toulouse din sud-vestul Franţei, unde pompierii desfăşoară căutări pentru a se asigura că nicio victimă nu este prinsă sub dărâmături, informează AFP.

Prăbuşirea a survenit pe o stradă comercială circulată, in mijlocul unuia dintre cele mai vechi cartiere din acest oraş, al patrulea ca mărime din Franţa, în urma ploilor puternice de vineri, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și: Bașcana de la Comrat despre discuțiile referitoare la „arestarea” sa

“Clădirea nu era ocupată. Specialiştii în operaţiuni de căutare sub dărâmături şi o unitate de câini întreprind acum securizarea locului şi caută eventuale victime”, informează într-un comunicat Serviciul local pentru incendii şi operaţiuni de salvare (SDIS). Cu toate acestea, probabilitatea de a descoperi vreo victimă este minimă, estimează echipele de salvare.

Locuitorii celor nouă apartamente şi angajaţii celor două magazine din imobil au fost evacuaţi marţi, în urma unei prime surpări a unui zid interior.

Citeşte şi:  VIDEO: Șor cu datorii la oameni: „Nu s-au dat pentru cei care au stat cu „palatka” în centru…”

Sâmbătă în zori, 26 de persoane au fost evacuate din clădirile din apropiere, fragilizate de prăbuşirea imobilului.

Această prăbuşire a intervenit după ce Toulouse fusese îndoliat luni de prăbuşirea unui viaduct de metrou în construcţie, care a dus la moartea unui muncitor şi la rănirea gravă a altor doi.

Tags: frantatoulousevictime
Externe