Un important traficant de droguri a fost arestat de ofiţerii PCCOCS (video)

Publicat:

Un important traficant de droguri a fost arestat de ofiţerii PCCOCS

Ofițerii Direcției antidrog a INI sub conducerea procurorilor PCCOCS, au destructurat un grup infracțional din Bălți, care ar fi pus în circulație substanțe narcotice de peste 150.000 lei.

Potrivit oamenilor legii, în urma perchezițiilor la domiciliile, dar și în automobilele bănuiților, au fost ridicate droguri sintetice de tip PVP, canabis sintetic „spice”, peste 130.000 lei ce ar proveni din vânzarea drogurilor, precum și accesorii de vânzare a drogurilor – pliculețe autosigilante, cântare, cartele bancare, dar și telefoanele mobile cu care gestionau magazinul de pe internet, pe rețeaua Telegram, transmite Știri.md.


Citeşte şi: Câte tancuri mai are Rusia?

De asemenea, de la liderul grupului infracțional și al unui complice au fost ridicate și două automobile, folosite la transportarea drogurilor, cu privire la care procurorii PCCOCS urmează să solicite aplicarea sechestrului, pentru eventuala confiscare în folosul statului.

S-a stabilit că schema a început să funcționeze din 2023 și a fost pusă la cale de către un bărbat de 43 de ani, care oficial oferea consultații juridice în cadrul unei organizații neguvernamentale din Chișinău.

Pentru ca să asigure succesul afacerii ilegale, acesta aducea drogurile din Chișinău, pe care apoi cei doi complici le porționau în baza comenzilor clienților deserviți în magazinul de pe Telegram. Apoi, aceștia plasau drogurile în ascunzișurile din Bălți, iar clienții primeau locația de unde le preluau, după ce achitau, prin terminalele publice de plată.

Un important traficant de droguri a fost arestat de ofiţerii PCCOCS

Prin urmare, liderul a fost reținut în flagrant, în momentul în care plasa drogurile în ascunzișurile destinate celor doi complici, pe care aceștia nu-l cunoșteau, pentru ulterioara vânzare clienților. Prin urmare, au fost reținuți și cei doi complici cu vârste de 26 și 32 de ani.

Toți trei au fost plasați în arest preventiv, pentru 30 de zile, în scopul continuării obiective a investigațiilor, timp în care aceștia beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Proteste la Barcelona împotriva supraturismului

Proteste la Barcelona împotriva supraturismului Mii de persoane au protestat sâmbătă, la Barcelona, împotriva supraturismului din capitala Cataloniei unde ajung anual milioane de vizitatori, o...

Şapte copii printre cele 49 de persoane care s-au înecat în Rusia în cursul zilei de sâmbătă

Şapte copii printre cele 49 de persoane care s-au înecat în Rusia în cursul zilei de sâmbătă Şapte copii se numără printre cele 49 de...

Ivan Corșunov a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial Studențesc desfășurat în Olanda

Ivan Corșunov a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial Studențesc desfășurat în Olanda Sportivul Ivan Corșunov a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial...

Cutremur de 4,9 pe scara Richter, în Grecia. S-a resimțit și într-o zonă turistică populară

Cutremur de 4,9 pe scara Richter, în Grecia. S-a resimțit și într-o zonă turistică populară Un cutremur cu magnitudinea de 4,9 pe scara Richter a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.