Un miros de excremente a întrerupt o şedinţă a parlamentului georgian

Publicat:

Un miros puternic de excremente a întrerupt joi o sesiune extrem de aşteptată a parlamentului georgian, deputaţii opoziţiei din această ţară aflată în plină criză politică aruncând cu o substanţă neidentificată în incintă, relatează AFP, potrivit agerpres.

Preşedintele parlamentului, Archile Talakvadzé, a acuzat opoziţia că a comis “un atac chimic asupra legislativului”, adăugând că sesiunea plenară a fost întreruptă.


Citește și : Franţa va primi 400 de solicitanţi de azil din Grecia ‘în lunile următoare’

Experţi medico-legişti au luat eşantioane de aer din clădire, conform unor imagini ale televiziunii naţionale georgiene.

Sesiunea plenară a putut fi apoi reluată, fiind însă boicotată de opoziţie.

Parlamentul georgian urma să voteze joi numirea a 14 judecători de la Curtea Supremă, opoziţia spunând că este vorba de “marionete” ale partidului aflat la putere, ‘Visul Georgian’.

Georgia este zguduită în ultimele săptămâni de o profundă criză politică şi de manifestaţii frecvente după refuzul partidului ‘Visul Georgian’ de a vota o reformă electorală promisă anterior.

Citește și : Noua Zeelandă va importa din SUA piele pentru a trata arsurile supravieţuitorilor erupţiei vulcanului Whakaari

La putere din 2012, ‘Visul Georgian’ a asistat la scăderea popularităţii sale, pe fondul stagnării economice şi al temerilor de un recul în privinţa democraţiei în această fostă republică sovietică.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.