Un moldovean din Italia a sărit pe geam, înconjurat de flăcări

Publicat:

Un moldovean din Italia a sărit pe geam, înconjurat de flăcări

Un moldovean în vârstă de 33 de ani a suferit răni după ce a fost nevoit să se arunce pe fereastră pentru a scăpa din apartamentul său în flăcări, în această dimineață de 10 februarie 2024, în localitatea Faè di Oderzo, provincia italiană Treviso din Veneto.

Incidentul a avut loc când victima dormea în camera sa, unde inițial au izbucnit flăcările, relatează La Tribuna di Treviso.


Citeşte şi: Comuna Bubuieci are primar – Stiripesurse.md

Trezit de căldura intensă și înconjurat de foc, bărbatul și-a dat seama că nu poate ieși pe ușă. Ca ultimă soluție, a ales astfel să se arunce de la fereastra situată la primul etaj al clădirii.

Echipele de pompieri din Motta di Livenza au intervenit prompt la adresa indicată, reușind să stingă incendiul.

Un moldovean din Italia a sărit pe geam, înconjurat de flăcări

De asemenea, la fața locului a sosit și un elicopter al serviciului medical de urgență 118, dar și carabinierii din Oderzo pentru investigațiile de rigoare.

Victima a fost transportată de urgență cu elicopterul la unitatea de arși grav de la Padova, însă, conform rapoartelor, viața sa nu este în pericol.

Circumstanțele exacte care au dus la izbucnirea incendiului sunt încă sub investigație, autoritățile încercând să determine cauza exactă a acestui eveniment nefericit.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

„Pobeda” lui Șor ar fi adus în ţară peste 20 de milioane de lei. Toţi banii au fost confiscaţi – VIDEO

„Pobeda” lui Șor ar fi adus în ţară peste 20 de milioane de lei. Toţi banii au fost confiscaţi Mai mulți cetățeni care au revenit...

Mai mulți membri ai trupei Bi-2 și familiile lor vor cetățenia Moldovei

Mai mulți membri ai trupei Bi-2 și familiile lor vor cetățenia Moldovei Mai mulți membri ai trupei Bi-2 și familiile lor au depus actele pentru...

Eforturile Ucrainei de menținere pe linia de plutire

Eforturile Ucrainei de menținere pe linia de plutire S-ar putea ca vremea penetrărilor-fulger ale liniei frontului să se fi încheiat. Având în vedere că Rusia...

Incendiul de la Liceul „Liviu Deleanu” ar fost provocat de un elev

Incendiul de la Liceul „Liviu Deleanu” ar fost provocat de un elev Incendiul  din această dimineață de la Liceul „Liviu Deleanu” ar fi fost provocat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.