Un ofițer de rang înalt al armatei ruse a fost ucis în Ucraina (surse)

Publicat:

Un alt ofițer superior rus ar fi fost ucis în Ucraina, devenind ultimul dintr-o serie de ofițeri de rang înalt care au murit de la declanșarea războiului, anunță BBC, informează mediafax.

Potrivit informațiilor din mass-media, colonelul Alexander Bespalov era comandantul Regimentului 59 de tancuri al Gărzii. Sursele nu au spus unde și cum a fost ucis ofițerul rus.


Citește și : Majoritatea covârşitoare a mexicanilor susţine rămânerea la putere a preşedintelui Lopez Obrador

Vestea morții sale a apărut pe un forum local de mesaje, „Overheard Novogorny” din orașul Ozersk, unde Bespalov ar fi fost înmormântat. Mesajul a fost șters între timp.

O postare, despre care se crede că aparținea surorii lui Bespalov, spunea că „este imposibil de exprimat în cuvinte ce durere simți atunci când pierzi o persoană apropiată și dragă”.

Jurnaliștii de la BBC nu au putut verifica din alte surse moartea lui Bespalov.

Luni, Ucraina a anunțat că aproximativ 19.500 de soldați ruși au fost uciși în lupte. La 25 martie, Rusia a stabilit propria cifră de victime la 1.351.

Citește și : Social-democraţii suedezi deschid discuţiile pentru o eventuală aderare la NATO

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ucraina nu poate să oprească avansarea trupelor ruse. Zelenski dă vina pe Occident

Ucraina nu poate să oprească avansarea trupelor ruse. Zelenski dă vina pe Occident În ciuda înțelegerilor de securitate și ale pachetelor de ajutor militar promise...

Ucraina are nevoie de mai mult ajutor pentru a câștiga războiul, nu doar de cuvinte de sprijin din partea Occidentului (Washington Post)

Ucraina are nevoie de mai mult ajutor pentru a câștiga războiul, nu doar de cuvinte de sprijin din partea Occidentului (Washington Post) Săptămâna viitoare, la...

Detalii interne privind inteligența artificială ale OpenAI au fost furate înntr-un atac cibernetic în 2023 (NYT)

Detalii interne privind inteligența artificială ale OpenAI au fost furate înntr-un atac cibernetic în 2023 (NYT) Un hacker a avut acces la sistemele interne de...

Drone ucrainene au incendiat două depozite de combustibil din sudul Rusiei

Drone ucrainene au incendiat două depozite de combustibil din sudul Rusiei Drone ucrainene au atacat şi au incendiat două depozite de combustibil în noaptea de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.