Un reporter care transmite ştiri din Ucraina în şase limbi a devenit viral pe net

Publicat:

Un reporter TV a devenit viral pe internet după apariţia unor imagini în care el relatează din Ucraina în şase limbi diferite, scrie publicaţia Daily Mail, potrivit agerpres.

Jurnalistul britanico-germano-luxemburghez Philip Crowther, în vârstă de 41 de ani, este corespondent internaţional al Associated Press (AP).


Citeşte şi: UE a aprobat o primă serie de sancţiuni împotriva Rusiei – Black News

El a postat pe Twitter un montaj video care-l arată transmiţând luni în timp real din Piaţa Libertăţii din Kiev în engleză, franceză, germană, spaniolă, portugheză şi luxemburgheză pentru posturi de ştiri din mai multe ţări despre tensiunile militare ruso-ucrainene.

Montajul său a avut peste 7,1 milioane de vizualizări, a primit circa 57.000 de like-uri şi a fost redistribuit pe Twitter de peste 9.000 de ori. Cei care l-au vizualizat au fost impresionaţi de competenţele lingvistice ale ziaristului poliglot, iar unii au mărturisit că habar nu aveau că există limba luxemburgheză.

”Sunt uimit să văd că cineva poate vorbi atât de multe limbi, care pentru urechea mea neinstruită sună fluent”, scrie un internaut. ”Tipul acesta e probabil un fel de super-spion part-time” sau ”Eşti strălucitor!”, au scris alţii.

Clipul i-a adus lui Philip Crowther şi admiratoare, una dintre ele scriind: ”Oh, Dumnezeule, bărbatul acesta e căsătorit ?? Dacă nu este, unde îl pot contacta?”.

Citeşte şi: Nu ai luat încă Covid? Ar putea depinde de cât de atractiv ești, spun oamenii de știință – Black News

Născut în Luxemburg, cu tatăl britanic şi mama germană, el lucrează în prezent la Washington ca jurnalist radio şi de televiziune. Anterior a fost reporter şi prezentator de ştiri la Paris la postul francez France 24. În descrierea de pe website-ul său, Philip Crowther menţionează domeniile pe care le acoperă, inclusiv diplomaţia SUA şi politica externă.

În SUA el a relatat despre dezbaterile Partidului Democrat, cele prezidenţiale şi mitingurile electorale ale lui Donald Trump. Transmite de asemenea ştiri de breaking news din întreaga lume şi distribuie adesea clipuri video cu ştirile sale din actualitatea SUA şi internaţională în mai multe limbi, relatările sale având o largă audienţă şi în alte ţări.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.