Un reporter ucrainean a dispărut și se crede că a fost reținut de ruși

Publicat:

Un reporter ucrainean a dispărut și se crede că a fost reținut de ruși, așa cum se spune că s-a întâmplat cu zeci de alți jurnaliști, activiști și oficiali, anunță CNN, informează mediafax.

Un post de radio din Ucraina a anunțat că unul dintre reporterii săi din sudul țării a dispărut și se crede că este reținut de ruși.


Citește și : Peste 200.000 de refugiați se află în Liov (primar)

Reprezentanții postului Hromadske au spus că au vorbit ultima dată cu reporterul Victoria Roshchina pe 12 martie, la o zi după ce ea a făcut o știre din orașul ocupat Enerhodar.

Liudmyla Denisova, comisarul pentru drepturile omului din Ucraina, a declarat sâmbătă că guvernul crede că Victoria Roshchina a fost răpită de ruși în orașul Berdiansk.

Hromadske este un mic post de radio care s-a lansat în 2013 și care este asociat cu protestele din Kiev care au început în acel an.

Citește și : Oficialii SUA confirmă faptul că Rusia a folosit, în premieră, rachete hipersonice Kinjal

Dispariția reporterului se produce în timp ce există informații că activiști și oficiali sunt ținuți ostatici în diferite părți ale teritoriilor ocupate de ruși.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zelenski le cere aliaţilor săi acelaşi sprijin ca cel pe care îl oferă Israelului, pentru a doborî rachetele ruseşti

Zelenski le cere aliaţilor săi acelaşi sprijin ca cel pe care îl oferă Israelului, pentru a doborî rachetele ruseşti Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut,...

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

Zelenski îşi va prezenta ‘planul de victorie’ la reuniunea de la Ramstein, pe 12 octombrie

Zelenski îşi va prezenta 'planul de victorie' la reuniunea de la Ramstein, pe 12 octombrie Ucraina îşi va prezenta "planul de victorie" la o reuniune...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.