Un şofer de autocar a fost prins la Vamă cu 600 000 de grivne

Publicat:

Un şofer de autocar a fost prins la Vamă cu 600 000 de grivne

Vameșii din Moldova au găsit, într-un autocar cu pasageri care venea din Rusia, trei genți cu 600 000 de grivne (peste 270 mii de lei).

Potrivit vameșilor, gențile aparțin unuia dintre șoferi – un bărbat în vârstă de 45 de ani, cetățean al Republicii Moldova.


Citeşte şi: Crearea blocului „Victoria” este o trădare de patrie – Stiripesurse.md

El nu a explicat de ce a adus banii din Rusia în Moldova. Mijloacele financiare i-au au fost ridicate.

Un şofer de autocar a fost prins la Vamă cu 600 000 de grivne

Reprezentanții Serviciului Vamal au raportat că, în seara zilei de 23 aprilie, la postul vamal Leușeni s-a prezentat pentru control un autocar de model „Mercedes-Benz Tourismo RHD-L”. Acesta venea din Federația Rusă spre Republica Moldova, cu pasageri.

„Funcționarii vamali au întrebat șoferii și pasagerii dacă au bunuri pasibile a fi declarate și ca răspuns toți au comunicat că nu au nimic de declarat”, au comunicat reprezentanții instituției vamale.

Un şofer de autocar a fost prins la Vamă cu 600 000 de grivne

În timpul controlului autocarului și bagajelor au fost depistate „3 genți de culoare neagră în care erau ascunse, printre haine, mijloace financiare”. Potrivit vameșilor, gențile aparțin unuia dintre șoferi.

„În urma calculelor a fost stabilit că în cele trei genți erau localizate 600 000 grivne (UA), în bancnote cu nominalul de 200. Bărbatul în vârstă de 45 de ani, cetățean al Republicii Moldova, nu a oferit explicații pertinente despre scopul transportării acestor mijloace financiare din Federația Rusă în Republica Moldova. Mijloacele financiare au fost ridicate, iar cazul este cercetat în continuare în scopul elucidării tuturor circumstanțelor”, au comunicat vameșii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Puncte termice individuale pentru blocurile locative din Chișinău

Puncte termice individuale pentru blocurile locative din Chișinău O treime din cele 100 de blocuri din Chișinău, ce vor beneficia de Puncte Termice Individuale...

Rusia va exersa un scenariu cu arme nucleare tactice

Rusia va exersa un scenariu cu arme nucleare tactice Rusia anunță că va organiza un exerciţiu militar care va include antrenamente pentru utilizarea armelor nucleare...

Mai multe autoturisme au fost luate de viitură la Prahova

Mai multe autoturisme au fost luate de viitură la Prahova Trei autoturisme au fost luate de viitură în localitatea Vâlcăneşti, județul Prahova, România,  în urma...

Se împlinesc 34 de ani de la Podul de Flori peste Prut

Se împlinesc 34 de ani de la Podul de Flori peste Prut Astăzi se împlinesc 34 de ani de la Podul de Flori peste Prut...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.