UPDATE. ATAC TERORIST în Barcelona. Bilanţul PROVIZORIU al victimelor -FOTO/VIDEO

Publicat:

UPDATE: Autorităţile locale au anunţat OFICIAL că este vorba despre o singură persoană decedată şi de 32 de răniţi, zece dintre ei fiind în stare gravă. Din păcate, oficialităţile se tem că numărul victimelor decedate ar putea să crească, a declarat ministrul de interne din Catalonia, Joaquim Forn Chiariello, citat de El Pais. 

Autoritățile din Barcelona confirmă faptul că se confruntă cu un atentat terorist, după ce o furgonetă a intrat în oamenii aflați în Piața Las Ramblas.


Conform primelor informații oferite de autorități vorbim despre patru morți și peste 20 de răniți, dar aceste date sunt provizorii.

Consulul României la Barcelona susține că deocamdată nu există informații că printre victime s-ar afla și români. El a precizat că stă în legătură cu centrul pentru situații de urgență, dar identitățile morților și răniților vor fi stabilite abia după ce poliția va deschide zona.

Teroarea continuă la Barcelona pentru că se pare că există doi bărbați înarmați într-un restaurant turcesc și au luat ostatici.

Poliţia spaniolă a confirmat miercuri după-amiază un atac terorist la Barcelona, unde o furgonetă a pătruns în pietonii aflaţi pe artera Rambla, informează presa locală.

După ce a pătruns în mulţime, autorul atacului a abandonat vehiculul şi a fugit. Conform primului bilanţ, mai multe persoane sunt rănite, anunță agerpres.

Martori oculari vorbesc despre panica creată la faţa locului, oamenii fugind pentru a se adăposti.

Presa spaniolă relatează şi despre o luare de ostatici de către două persoane înarmate într-un restaurant din apropiere.

Ştire iniţială: Panică la Barcelona, după ce o camionetă alba a intrat pe trotuar în zona Rambla din capitala Cataluniei. Mai multe persoane au fost rănite în urma accidentului. Conform primelor informații, șoferul a fugit de la fața locului.

De asemenea, poliția a închis metroul și i-a rugat pe oameni să nu mai posteze imagini pe rețelele de socializare. Autoritățile confirmă că sunt mai multe victime, dar încă nu s-a dat un număr al răniților.


LIVE VIDEO din Barcelona!

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele Ca urmare a sesizărilor repetate din partea populației locale cu privire la...

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți O persoană a fost ucisă și cinci rănite, trei dintre ele grav, în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.