Vaccinul Pfizer DISTRUGE celulele T şi SLĂBEŞTE sistemul imunitar (studiu)

Publicat:

Un studiu al Institutului Francis Crick din Marea Britanie a constatat că vaccinul anti-coronavirus (COVID-19), produs de Pfizer-BioNTech, distruge celulele T și slăbește sistemul imunitar. Dar corporațiile farmaceutice încearcă să sugereze că singura modalitate de a preveni acest lucru este ca oamenii să primească a treia doză sau doza de rapel din vaccinurile lor.

Celulele T sunt celule imune care se pot concentra asupra vizării particulelor străine specifice. Acestea sunt cel mai frecvent studiate în raport cu capacitatea lor de a combate cancerul și bolile infecțioase, dar sunt, de asemenea, esențiale pentru alte aspecte ale răspunsului imun al organismului.


Există două tipuri de celule T: celulele T ucigașe și celulele T ajutătoare. Celulele T ucigașe atacă direct celulele care au fost deja infectate de particule străine. Celulele T ajutătoare ajută alte celule să dezvolte celule ucigașe și stimulează alte celule să creeze anticorpi neutralizanți.

Acest studiu de la Institutul Francis Crick se concentrează pe anticorpii neutralizanți creați de celulele T. Analizează dacă vaccinul Pfizer ajută celulele T să creeze suficienți anticorpi pentru a combate variantele COVID-19.

Vaccinul Pfizer abia produce anticorpi pentru a lupta împotriva COVID-19

Institutul Francis Crick, în colaborare cu British National Institute for Health Research, a lansat un studiu care a arătat că vaccinul Pfizer-BioNTech COVID-19 a produs mai puțini anticorpi neutralizanți împotriva variantelor COVID-19. (În legătură cu: Studiul spaniol a constatat că vaccinul Pfizer conține niveluri ridicate de oxid de grafen TOXIC.)

Oamenii de știință au analizat anticorpii din sângele a 250 de adulți sănătoși care au primit una sau două doze de vaccin Pfizer-BioNTech până la trei luni după prima lor doză.

Cercetătorii au folosit un test special dezvoltat de Institutul Francis Crick pentru a afla capacitatea anticorpilor neutralizanți de a preveni intrarea variantelor COVID-19.

S-a constatat că doar 50 la sută dintre persoanele care au primit o singură doză de vaccin Pfizer au avut un răspuns de anticorp neutralizant cuantificabil împotriva variantei alfa a COVID-19. Acest număr a scăzut și mai mult la doar 32% și, respectiv, 25% pentru variantele delta și respectiv beta.

Situația se înrăutățește pentru persoanele în vârstă care au un sistem imunitar mai slab. Cercetătorii au descoperit că receptorii de vaccin mai în vârstă au generat și mai puțini anticorpi. Împreună cu capacitatea vaccinului de a distruge celulele T și de a slăbi și mai mult sistemul imunitar, vaccinarea ar putea reprezenta un dezastru pentru mulți oameni.

Nu s-a observat nicio corelație pentru sex sau indicele de masă corporală. Autorii studiului vor să continue studii suplimentare pentru a verifica capacitățile altor vaccinuri, începând cu vaccinul Oxford-AstraZeneca.

„Așadar, mesajul cheie din constatarea noastră este că am descoperit că cei vaccinaţi cu serul Pfizer, cei care au avut două doze, au de cinci până la șase ori cantități mai mici de anticorpi neutralizanți”, a spus David Bauer, șeful laboratorului Bauer în Institutul Francis Crick. El a continuat:

Acum, aceștia sunt anticorpii de securitate privată, standard de aur, ai sistemului imunitar, care blochează virusul să pătrundă în celulele dumneavoastră în primul rând. Deci, am constatat că acest lucru este mai mic pentru persoanele cu două doze. De asemenea, am constatat că, pentru persoanele cu o singură doză de Pfizer, este mai puțin probabil să aibă niveluri ridicate ale acestor anticorpi în sânge.’

În loc să recomande oamenilor să stea departe de vaccinurile COVID-19 pentru a-și proteja sistemul imunitar natural, Bauer a spus în schimb că oamenii ar trebui să primească doze de rapel ale vaccinurilor. El a mai spus că persoanele în vârstă ar trebui să aibă prioritate în distribuirea dozelor de rapel.

„Și poate cel mai important pentru noi toți care mergem înainte este că vedem că, cu cât ești mai în vârstă, cu atât sunt mai mici nivelurile tale de anticorpi. Și de când ați avut a doua doză, pe măsură ce timpul trece, cu atât este mai probabil ca nivelurile dvs. să fie mai mici ”, a spus el. „Deci, asta ne spune că, probabil, va trebui să acordăm prioritate stimulatorilor pentru persoanele în vârstă și mai vulnerabile.”

Articol semnat de Arsenio Toledo şi publicat de NaturalNews.com.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cele mai stranii muzee pe care le poți vizita în Paris

Cele mai stranii muzee pe care le poți vizita în Paris De la Louvre la Musée d’Orsay, Parisul are, fără îndoială, unele dintre cele mai...

Moulin Rouge din Paris sărbătorește instalarea unei noi moriști de vânt

Moulin Rouge din Paris sărbătorește instalarea unei noi moriști de vânt Clubul de cabaret Moulin Rouge din Paris, ale cărui pale emblematice ale morii de...

Biden reduce din avantajul lui Trump în statele oscilante (sondaj Bloomberg)

Biden reduce din avantajul lui Trump în statele oscilante (sondaj Bloomberg) În ciuda prestaţiei sale slabe la dezbaterea electorală cu oponentul său republican Donald...

La ce îi folosește lui Putin o misterioasă stație radio care emite pe unde scurte?

La ce îi folosește lui Putin o misterioasă stație radio care emite pe unde scurte? Vladimir Putin ar putea folosi un post de radio misterios...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.