VIDEO – Când nebunia nu are limite: Un profesor și-a construit un munte pe acoperișul unui bloc de apartamente

Publicat:

VIDEO – Când nebunia nu are limite: Un profesor și-a construit un munte pe acoperișul unui bloc de apartamente

Profesorul Zhang Lin a dedicat șase ani mutării pietrelor și molozului pe acoperișul unui bloc de apartamente din Beijing, China. Vecinii, nemulțumiți, l-au descris drept „o amenințare”, informează scmp.com.

Un profesor și-a construit un munte pe acoperișul unui bloc de apartamente, ceea ce a dus la apariția fisurilor și scurgerilor în întregul imobil. Această structură neobișnuită și grea a cauzat daune semnificative, afectând stabilitatea clădirii și provocând nemulțumirea locatarilor, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

În cazul în care locuința sa va fi considerată nesigură, autoritățile ar putea decide demolarea acesteia pentru a proteja siguranța celorlalți rezidenți.

Casă sculptată în muntele de pe bloc

Profesorul Zhang Lin și-a petrecut șase ani construindu-și vila de vis în vârf de munte, pe acoperișul unui bloc de apartamente din Beijing.

Excentricul profesor a mutat tone de moloz și piatră pe acoperișul clădirii pentru a construi casa care arată ca și cum ar fi fost sculptată într-un versant de munte. Proprietatea are chiar și o grădină cu arbuști.

Dar vecinii săi disperați nu sunt deloc impresionați de proiect și se tem că clădirea este pe cale să se prăbușească.

Locuința de pe acoperiș, care nu a primit niciodată aprobarea de planificare, a provocat apariția unor fisuri în tavanele și pereții vecinilor săi, în timp ce unii au fost nevoiți să suporte scurgeri de la țevi și canalizări sparte. Ei au fost, de asemenea, forțați să trăiască cu zgomotul și deranjul cauzate de lucrările de construcție.

Profesorul este văzut ca „o amenințare”

Un rezident a declarat că apartamentul său este inundat în mod constant, în timp ce un altul a descris academicianul drept o „amenințare”.

„Acesta a fost inițial un mic pod când l-a cumpărat. Dar el a dărâmat-o și a construit acest munte deasupra noastră. A spart canalizările, astfel încât suntem mereu inundați când plouă și există fisuri structurale uriașe în tavan și pereți” au adăugat vecinii.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Casa are chiar și alei pietonale

content-image

Profesorul Lin ar putea fi acum obligat să își demoleze penthouse-ul de munte dacă acesta este considerat nesigur. „Ni s-a adus la cunoștință că profesorul Zhang nu a solicitat autorizație pentru această structură.

Așadar, dacă nu poate dovedi că este sigură, va trebui să o dărâme”, a explicat un oficial municipal. Casa de pe vârful muntelui are chiar și alei pietonale și un spalier de lemn pentru plantele cățărătoare de care se poate bucura proprietarul.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un întreg sat din Italia a decis să alerge împreună cu primarul pentru a-l ajuta să slăbească

Un întreg sat din Italia a decis să alerge împreună cu primarul pentru a-l ajuta să slăbească Primarul Luciano Fregonese, 47 de ani, din Valdobbiadene,...

Escrocheria ‘Ruda implicată în accident rutier’: Cetățenii sunt îndemnați de oamenii legii să anunțe poliția

Escrocheria 'Ruda implicată în accident rutier': Cetățenii sunt îndemnați de oamenii legii să anunțe poliția Cetățenii care sunt telefonați de persoane necunoscute și care sunt...

Întreruperi şi limitări în furnizarea energiei electrice

Se anunță întreruperea temporară a energiei electrice Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S Premier Energy Distribution S.A. anunţă că miercuri, 17 iulie 2024, vor avea loc lucrări programate de...

Șefa PA: Procurorii anticorupție sunt gata să se mute în sediul nou în doar 48 de ore

Șefa PA: Procurorii anticorupție sunt gata să se mute în sediul nou în doar 48 de ore Procurorii anticorupție sunt gata să se mute în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.