VIDEO – Confruntare de gradul zero între un M2 Bradley și un vehicul rusesc. Cine a câștigat

Publicat:

VIDEO – Confruntare de gradul zero între un M2 Bradley și un vehicul rusesc. Cine a câștigat

Imagini surprinse din dronă pe frontul din Ucraina au fost făcute publice pe rețelele de socializare. Într-un clip video se vede cum un M2 Bradley, pus la dispoziția Kievului de SUA, deschide focul asupra unui vehicul al armatei ruse, relatează Business Insider.

Conform imaginilor, vehiculele se deplasează unul spre celălalt cu viteză mare pe un drum de țară. La un moment dat, acestea se aproprie la câțiva metri, evitând la limită coliziunea., potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Militarii lui Putin sunt văzuți căzând din blindatul rusesc înainte ca acesta să iasă de pe carosabil. Potrivit site-ului militar ucrainean Militarnyi, vehiculul rusesc era un BTR-82A, echipat cu o mitralieră de 30 mm.

Business Insider nu a putut verifica independent unde sau când a fost surprinsă confruntarea spectaculoasă.

DeepState, un canal de Telegram care urmărește evenimentele de pe câmpul de luptă, a precizat că înregistrarea video a fost realizată la periferia estică a satului Sokil din regiunea ucraineană Donețk.

Același canal a mai adăugat și că, potrivit purtătorului de cuvânt al brigăzii, vehiculul rusesc „a explodat ulterior pe minele puse de Forțele de Apărare ale Ucrainei”.

O confruntare între un Bradley și un vehicul rusesc a mai avut loc și anterior. Într-un video făcut public duminică, 2 iunie, se vede cum un Bradley deschide focul asupra a două transportoare rusești de personal. Soldații ruși pot fi văzuți coborând și fugind din vehicule.

Departamentul de Stat al SUA a oferit Ucrainei „peste 300 de vehicule de luptă Bradley” de când Rusia a lansat invazia în Ucraina. Bradley IFV este un vehicul blindat utilizat pentru transportul de trupe și este uneori folosit pentru misiuni de recunoaștere.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Secretarul de presă al Pentagonului, generalul Pat Ryder, a spus anterior reporterilor în cadrul unei conferințe de presă că Bradley „nu este un tanc, dar este un distrugător de tancuri”. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ziarul New York Times a identificat cea mai frumoasă carte a secolului 21

Ziarul New York Times a identificat cea mai frumoasă carte a secolului 21 Prietena mea genială, de Elena Ferrante, tradusă în engleză de Ann Goldstein...

‘Despicable Me’, prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari

'Despicable Me', prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari "Despicable Me 4" s-a impus la box office-ul internaţional, câştigând...

Netflix a dezvăluit imagini din culisele celui de-al cincilea şi ultimul sezon al serialului ‘Strange Things’

Netflix a dezvăluit imagini din culisele celui de-al cincilea şi ultimul sezon al serialului 'Strange Things' Netflix a dezvăluit luni imagini din culisele celui de-al...

Nominalizările la premiile Emmy o să fie anunţate miercuri: Netflix se pregătește să dea marea lovitură

Nominalizările la premiile Emmy o să fie anunţate miercuri: Netflix se pregătește să dea marea lovitură Serialele "The Bear", "Shogun" şi "Baby Reindeer" sunt cotate...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.